Jarní déšť už vás z terasy nevyžene

Terasa domu je předpokojem do zahrady, kde můžete odpočívat a trávit příjemné chvíle s rodinou nebo přáteli. Pokud chcete terasu využívat téměř po celý rok, je nezbytné ji kvalitně zastřešit.

Se zastřešením vám poradí tradiční česká firma ALUKOV, jejíž kvalitní výrobky se díky zlatým českým rukám těší mezinárodnímu uznání. Největší výhodou posuvného zastřešení terasy je jeho variabilita. Pokud je zastřešení uzavřené, ochrání vás i vaši terasu před deštěm, chladem i větrem. Když se rtuť teploměru vyhoupne o pár stupňů výš, můžete snadno buď část, nebo rovnou celé zastřešení otevřít a nechat na terasu svítit slunce a proudit svěží vzduch. Vznikne tak otevřený prostor, na kterém se můžete opalovat nebo grilovat jako na běžné terase.

Jak využít terasu?

Práce jako zábava

Osvěžte si práci z domova, přesuňte se na terasu. Zabudovaný stínící systém zastřešení terasy CORSO zamezí nežádoucím slunečním odleskům na monitoru počítače. Na čerstvém vzduchu se vám bude pracovat lépe a efektivněji, dodá vám potřebnou energii. Vše, co potřebujete máte na dosah ruky. Pokud se potřebujete na chvíli vzdálit, zastřešení snadno uzamknete. Uzamykatelný mechanismus je výhodou, které vám běžné zastřešení nebo zastřešení pergoly nenabídne.  
 

Kuchyňka na čerstvém vzduchu

Připravte pro rodinu nebo přátele kulinářské odpoledne na čerstvém vzduchu. Přeneste kuchyňské vybavení a nádobí na terasu a popusťte uzdu své fantazii. Gastronomický zážitek nenaruší déšť ani vítr. Posuvné zastřešení teras CORSO lehkým pohybem uzavřete. Díky zastřešení se zabudovanou moskytiérou se navíc zbavíte i obtěžujícího hmyzu a nežádoucího prachu. Snížíte hlasitost zvuků z okolí a zároveň nebudete oslavou rušit sousedy. 
 

Jak zvolit správné zastřešení

Na trhu je na výběr nespočet zastřešení teras různých velikostí a tvarů. Každá terasa je však jiná a není jednoduché sehnat zastřešení, které má přesně stejné rozměry jako vaše terasa. Pokud si chcete ušetřit starosti s nevhodným zastřešením, obraťte se na výrobce, který svá zastřešení vyrábí na míru po důkladném zaměření a konzultaci se zákazníkem a postará se o odbornou instalaci. Takový servis nabízí tradiční český výrobce zastřešení teras a bazénů ALUKOV. 
 

České řemeslo se světovým zvukem

Zámečnické zpracování, lakování i důmyslná technická řešení dávají českým výrobkům této firmy světový zvuk, který mezinárodně rezonuje. „Připomíná slávu českého prvorepublikového řemesla a vyniká svou sofistikovaností. Zastřešení se vyrábí v mnoha tvarových i barevných variantách, přičemž letošní sezoně vévodí antracitový odstín,“ říká Mgr. Zdeněk Kohák, MBA, marketingový ředitel společnosti ALUKOV. Výroba je vždy na míru, aby zastřešení co nejlépe vyhovovalo dispozicím domu a terasy, jejich velikosti, orientaci, ale i individuálním potřebám a vkusu.

Technický ředitel Ing. Josef Šumpík ví, jak je důležité neusnout na vavřínech. Investice do kvalitních, přesných a moderních zařízení se vždy vyplácí. „Neděláme výrobky na koleni, jsme světovou špičkou v oboru. Abychom se tam udrželi a zákazníkům přinášeli to nejlepší, musí tomu odpovídat i kvalita strojů a technické zázemí firmy. Náš nejdražší stroj je pro zakružování profilů a stojí 100 000 EUR.“

bydlinekPřijďte se podívat
Přijměte pozvání společnosti ALUKOV a přijďte se o kvalitě zastřešení přesvědčit na veletrh STAVOTECH Olomouc 30. 3. - 1. 4. 2017 nebo na Stavební veletrh Brno 26. – 29. 4. 2017, kde si můžete zastřešení teras osobně prohlédnout a vyzkoušet. 

Prohlédněte si zastřešení v galerii a reference našich spokojených zákazníků.
30.03.2017 | PR
  • ALUKOV a.s.

    Alukov a.s. vyrábí zastřešení bazénů, vířivých van a zastřešení teras CORSO. Je ryze českou firmou a zastřešení vyrábí od roku 1995. V roce 2005 byla společnost Alukov spoluzakladatelem Evropského hospodářského zájmového sdružení IPC Team, který pomáhá výměně zkušeností na mezinárodní úrovni. Celkem má Alukov svá zastoupení v téměř 40 zemích světa.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444