Jaký nábytek do malého dětského pokoje

Přemýšlíte, jak zútulnit dětský pokojíček, aby se vaše dítě cítilo co nejlépe? Hledáte vhodný nábytek, ale nemáte tolik prostoru, kolik by bylo potřeba? Jak řešit takový problém?

Ze školek, škol, dětských heren a koutů možná znáte dětský nábytek nebo hračky firmy MOLITANKY.  To ovšem neznamená, že se hodí jen do velkých prostor! MOLITANKY nabízí celou řadu produktů, které zpříjemňují život dětem i dospělým a lze je použít i do menších prostor – včetně domova.
3 v 1 je vhodná volba do malých bytů 

Jedním z nejpraktičtějších kousků je zapostel (viz úvodní obrázek) – opěradlo, ochrana zdi a matrace pro příležitostné přespání v jednom. MOLITANKY zapostel nabízí ve dvou základních rozměrech a v několika barevných variantách, aby nebyl narušen barevný soulad vašeho interiéru. Na přání zákazníka je firma schopna dodati i jinou velikost.
Velikosti pro děti i dospělé

Obdobou je rozkládací lehátko, které ve složeném stavu slouží jako „bobík“ na sezení nebo podložka pod nohy. MOLITANKY jej nabízí ve třech velikostních variantách pro děti i dospělé. Ale vynechat nelze ještě jednu jeho funkci – jsou skvělým základem pro stavění „bunkrů“ a „domečků“, do kterých si děti tak rády zalezou.

Gauč do dětského pokoje? Proč ne!

Prakticky využitelný je i dětský nábytek od MOLITANKŮ, obzvláště rozkládací gauč Janička, na kterém děti mohou nejen sedět a hrát si na „dospěláky“, ale po rozložení slouží pro pohodlné a plnohodnotné vyspání případných dětských návštěv.
Hrejte si s dětmi na váledle 

Podobně i relaxační skládací kout je oblíbená měkká čtvercová plocha s vyššími okraji, kterou lze jedním pohybem zredukovat na trojúhelný gauč, který udrží i dospělého.

Společnost MOLITANKY vedle nabízeného zboží dokážou respektovat i poptávku zákazníků a vyrobit nábytek na přání.  Pro více informací navštivte internetové stránky www.molitanky.cz.

06.06.2013

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444