Jaké zvolit venkovní osvětlení domu a zahrady?

Zvažujete investici do venkovního osvětlení? Chcete nasvítit svoji dokonalou zahradu nebo fasádu domu? Nevidíte za tmy na klíče od vstupních dveří nebo si ze svého domu chcete udělat malou večerní Hlubokou?

Že  nevíte, jaká správná venkovní svítidla vybrat? Tým světelných designérů a profesionálů  společnosti KOJI light vám odborně poradí jak na to.

Zárukou jsou kvalitní LED svítidla


Požadavky na venkovní osvětlení jsou specifická svým použitím, designem a svými technickými parametry. Venkovní svítidla by měla být především bezúdržbová s dlouhou životností tak, abychom se  o venkovní osvětlení nemuseli starat. Měla by být úsporná s maximální ochranou proti vlhkosti a prachu (IP44-68). Naštěstí dnes v éře moderních technologií lze splnit všechny náročné parametry, které jsou na dnešní svítidla pro venkovní použití kladeny. Pro venkovní osvětlení domu i zahrady proto odborníci z KOJI light doporučují svým zákazníkům převážně kvalitní LED svítidla, která společnost také dováží a distribuuje. Investice do kvalitního LED osvětlení se rozhodně vyplatí. Pouze za předpokladu použití kvalitních venkovních LED svítidel je vaše investice rychle návratná a splňuje zároveň všechny uživatelské potřeby.
Osvětlení domu a fasády

Při  osvětlování domu řešíme nejčastěji  osvětlení fasády, kde lze použít celou řadu různých nástěnných svítidel, které svítí po zdi směrem nahoru nebo dolů nebo oběma směry, popř. svítí do prostoru (vhodné pro osvětlování teras a balkónů). Ke vchodu nebo vjezdu do domu používáme zpravidla  nástěnné venkovní svítidlo s čidlem pohybu PIR, které je velmi praktické a skvělé jako ochrana před zloději. Jako účelové dále řešíme venkovní osvětlení příjezdových cest a chodníků, kde lze vybrat  pojezdová zápustná svítidla nebo venkovní sloupky, které rozmístíme podél chodníku nebo cesty, kterou potřebujeme osvětlit. Pokud chceme osvětlit  pergolu, zahradní domek nebo altán, můžeme vybírat  závěsná designová svítidla nebo stropní svítidla.


Světlo na zahradě

U venkovního osvětlení zahrady se snažíme vytvořit tu nejlepší světelnou atmosféru tím, že se snažíme zvýraznit její zajímavé prvky jako jsou stromy, keře, kameny a zahradní jezírka. Jako dekorativní venkovní osvětlení lze doplnit solární LED svítidla bez potřeby přívodu elektrické energie.

Ve světelných studiích KOJI light vám odborní světelní designéři připraví návrhy venkovního osvětlení zahrady, fasády a domu na míru zcela zdarma. Po dohodě navštíví váš objekt a pomohou vybrat venkovní svítidla tak, aby byla bezúdržbová, úsporná, měla dlouhou životnost a v neposlední řadě splnila vaše cenové představy. Jako výhradní dovozce značkových LED svítidel do ČR umí společnost KOJI nabídnout ty nejlepší cenové podmínky na váš světelný projekt.

Na webových stránkách Rozsvitsi.cz se můžete inspirovat realizacemi venkovního osvětlení, prohlédnout si nebo i zakoupit venkovní  svítidla za nejlepší ceny nebo zdarma zadat poptávku.  Odborný tým světelných poradců vás bude kontaktovat.
03.08.2013 | PR
  • ROZSVIŤSI.CZ

    E-shop, světelné studio a světelní designéři, kteří jsou připraveni Vám navrhnout to pravé osvětlení pro Váš dům, byt, zahradu nebo provozovnu 7 dní v týdnu. K dispozici máme své vlastní moderní světelné studio a nabízíme více jak 20 000 druhů svítidel a dekorací do bytu. Pokud jste ve fázi, kdy stavíte, vybavujete nebo rekonstruujete – inspirujte se našimi realizacemi.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444