Jaké vestavěné skříně vybrat do ložnice?

Ložnice je místo, na které se při zařizování bytu dost často zapomíná. Reprezentativně přece musí vypadat hlavně obývák! Ale pozor – nesmíme zapomínat, že v ložnici trávíme spousty času a že je v těchto chvílích nutné, aby nám tu bylo útulno a příjemně. Přinášíme Vám proto inspiraci při zařizování ložnice – podívejte se na fotky moderních ložnic, kde vévodí stylové vestavěné skříně.

Prostor – to je asi nejdůležitější rozměr, na který musíme při zařizování ložnice myslet. Nepřehledné skladiště ručníků, oblečení a věcí, které se nikam nevešly, Vám na klidném spánku nepřidá. Většinu těchto problémů ale dokáží jednoduše a elegantně vyřešit vestavěné skříně. Moderní vestavěné skříně a nábytek do ložnice jsou navíc velmi hezkou dekorací celého pokoje.

     

Jak na ukládání oblečení? Inspirace do ložnice
Lidé dost často ukládání svého oblečení nevěnují velkou pozornost a soustředí se hlavně na dobrou postel. Ta je sice důležitá, ale každé ráno se přehrabovat ve změti pomačkaného prádla také není nic příjemného. Právě dobré vestavěné skříně do ložnice jsou v tomto ohledu nejlepší – uvnitř totiž ukrývají propracovaný systém na ukládání oblečení.

     

Hledáte inspiraci i pro další místnosti? Přečtěte si další články o tom, jak uspořádat dětský pokoj s vestavěnou skříní anebo načerpejte inspiraci pro obývací pokoj s mnoha fotkami krásných interiérů.

     

Jak si vybavit vestavěnou skříň v ložnici? Do vestavěné skříně můžete zakomponovat vysouvací ramínka, různé druhy šatních tyčí, výsuvné police nebo šuplíky. Velmi praktické zvlášť po ukládání bot nebo třeba ponožek jsou drátěné police a drátěné koše. Na kalhoty zase existují speciální kalhotovníky a pořádek v kravatách nebo páscích Vám udělají kravatovníky.

         

Jak ušetřit místo v ložnici? Zrcadla a skříně s posuvnými dveřmi
Vestavěné skříně do ložnice navíc celý pokoj můžou obohatit o důležitá zrcadla, která buď schováte dovnitř skříně anebo s nimi opticky zvětšíte prostor pokoje, budou-li na dveřích vestavěné skříně. Pokud do ložnice zvolíte vestavěné skříně s posuvnými dveřmi, ušetříte prostor i reálně a navíc získáte krásný designový doplněk ložnice.


Autor: Viola Kratochvílová

11.09.2012

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444