Jakou sedací soupravu do kanceláře? Vsaďte na koženou.

Kancelář – to není jen pracovní stůl, židle a hromady šanonů. Pokud se v kanceláři chcete cítit dobře, máte ji dostatečně velkou a zároveň chcete část jednání vést trochu neformálně, pořiďte si do ní sedací soupravu. A nejlépe koženou, protože tak dáte najevo určité postavení.

Jestliže nesedíte v neosobním a obrovském “open office”, ale naopak máte to štěstí, že je vaše kancelář větší, pak si do ní koženou sedací soupravu rozhodně pořiďte. Proč? Už jen proto, že to vypadá opravdu dobře.

Kožená sedací souprava – elegantní symbol luxusu
Kožená sedací souprava totiž není za hubičku a její umístění v kanceláři je symbolem určitého společenského statusu a logicky i pracovního úspěchu. A když odhlédneme od tohoto způsobu nazírání a podíváme se i na tu praktičtější stránku, pak může být příjemným místem pro relaxaci a uvolnění namáhaných zad a zároveň i místem, kam se posadíte s kolegy nebo s klienty ve chvíli, kdy chcete vést méně formální jednání.

Ale jak správnou koženou sedací soupravu vybrat? Poradíme vám – stačí jen, když si sami ujasníte, co od ní nejvíce chcete. A pak se podívejte na naše tipy.

Chcete, aby kožená sedačka vydržela věky? Vsaďte na kvalitní materiály.
Kožená sedací souprava je sama o sobě zárukou toho, že ji nebudete za pár let měnit za jinou. Pokud se o ni člověk dobře stará, pak v kondici vydrží dlouhá léta. I tak se ale při pořizování kožené sedačky, která má vydržet věky, zajímejte o to, zda náhodou opěrky a sedáky nemají i speciální prošívání, které zabraňuje prosezení. A platí, že sedačka by měla mít výplň z kvalitního polyuretanu.
Obr2: Životnost sedačky může zvýšit i speciální prošívání.
Chcete koženou sedačku do klasicky zařízené kanceláře? Pak jedině dřevo.
Pokud chcete mít kancelář zařízenou přísně klasicky, řekněme až aristokraticky, pak rozhodně vsaďte i na stejně klasickou sedací soupravu. Ideálně na takovou, která obsahuje dřevěné a třeba i vyřezávané prvky. Klasické sedací soupravy pak obvykle bývají spíše v tmavších barvách nebo v tlumených tónech. A robustně zpracované.
Takto vypadají ty nejtradičnější kousky nábytku. Dřevo, robustnost, kvalitní provedení.
Chcete, aby kožená sedačka byla hlavně pohodlná? Vyberte vyšší sed.
Kožené sedačky s nízkým sedem jsou v posledních letech ohromný hit. Jenže pozor! – hůře se z nich vstává. Pohodlnější jsou v tomto ohledu ty vyšší. Pohodlí vám potom dále zajistí třeba polohovatelné opěrky a sedáky. Některé kožené sedací soupravy dokonce nabízejí možnost částečného vysunutí sedáku – ze sedačky se tak může stát dokonce i provizorní lůžko – to pokud byste v kanceláři museli zůstat déle.

Pohodlí zajistí i vysouvací sedáky.

Chcete do kanceláře moderní a stylovou sedačku? Vsaďte na barevnou kůži.
Trendem jsou sedací soupravy ve výraznějších barvách. Zapomeňte jen na „nudnou“ bílou, černou a hnědou barvu. Koženou sedací soupravu můžete pořídit i ve výrazné červené. Trendy jsou nízké sedy – ale jak už jsme zmiňovali, z takových sedaček se hůře vstává. A co se tvarů týká, tak se mezi moderními koženými sedačkami objevují sedačky s výrazně zakulacenými tvary.

Jedna z hvězd loňské veletržní sezony.

Chcete do kanceláře nadčasový kousek? Vsaďte na jednoduchou koženou sedačku.
Nadčasové kousky jsou tak trochu opakem moderních sedaček, neznamená to, ale že nejsou trendy. To rozhodně ne. Do interiéru vždy perfektně zapadnou – ať už se rozhodnete pro změnu v duchu severského stylu, nebo si kancelář přetvoříte výrazně do tmavých barev. Nadčasové kožené sedačky mají jednoduché linie, místo dřeva se na viditelných částech jejich konstrukce uplatňuje kov a barvy jsou výrazné, ale většinou ne netradiční.

Nadčasová sedací souprava, která se hodí do jakéhokoli interiéru.
Chcete klasickou sedací soupravu, nebo vaše srdce bije pro některý z nejnovějších modelů? Podívejte se na web isedacky.cz, který je specialistou v oboru. Nabízí nejen kožené sedací soupravy, ale i desítky dalších typů.

Více informací zjistíte na: www.isedacky.cz.
18.03.2014 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444