Jak zvlhčit vzduch v místnosti?

Jak zvlhčit vzduch? Je ultrazvukový difuzer opravdu skvělou alternativou a proč jej vůbec používat? Suchý vzduch v bytě může způsobit kašel, potíže s dýcháním, a dokonce zhoršit příznaky alergie.

Suchý vzduch a lidské tělo 

Někdy zapomeneme na důležitost kvality a vlhkosti vzduchu, který dýcháme. Lidské tělo odebírá vodu ze sliznic a kůže. Jejich vysušení může vést k poškození a v důsledku toho k infekcím nebo bakteriálním a plísňovým infekcím. Nedostatečná hydratace může také způsobit kašel, sucho v krku a potíže s dýcháním. Z těchto důvodů je suchý vzduch obzvláště nebezpečný pro děti, seniory a osoby trpící astmatem a alergiemi. 

Několik funkcí v jednom 

Lidé, kteří si kladou otázku, jak zvolit zvlhčovač vzduchu, se často obracejí na zařízení, která plní pouze tuto funkci. Ultrazvukový aroma difuzer však může být lepším řešením. Díky uvolněným nanočásticím nabízí mnohem lepší účinky než tradiční zvlhčovač, a navíc může mít pozitivní vliv na zdraví a pohodu. Stačí přidat pár kapek éterického oleje. Tyto aroma difuzery jsou na rozdíl od běžných zvlhčovačů vyrobeny z materiálu odolného vůči skutečným éterickým olejům, které díky své síle mohou rozpustit běžný plast. Také stojí za to sledovat další výhody, jako je nízká spotřeba elektrické energie, atmosférické podsvícení, schopnost zvolit intenzitu emise páry nebo krásný vzhled, který harmonizuje s prostředím. Zaměřte se na model se snadným používáním a čištěním.

Zvlhčený vzduch a možnosti, které nabízí aromaterapie, jsou zárukou lepší pohody. Pokud chcete cítit více energie, zlepšit náladu sebe i své rodiny, zvolte olej z citrusových plodů, díky kterému se budete cítit pozitivně. Trpíte nespavostí? Sáhněte po levandulovém oleji. Vlastnosti každé vůně se liší a můžete si je vybrat podle svých potřeb. Ultrazvukový difuzer podporuje blahodárné účinky aromaterapie, díky níž pomůže posílit koncentraci a paměť, stimulovat nervový systém, a dokonce působit proti plynatosti. Stačí do něj přidat pár kapek máty peprné. 
15.02.2022 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444