Jak vyzrát nad počasím

O meteostanicích se obzvláště v souvislosti s rozmary počasí mluví často. Kdo se nezajímá o počasí jakoby ani nebyl. Chcete vždy vědět, jaké počasí vás čeká a co si máte obléknout na sebe? Nebo jste jen přemýšleli, jaké by to bylo mít předpověď počasí kdykoliv si vzpomenete?

Vyzrajte nad počasím

Meteostanice čili meteorologická stanice je trendem poslední doby. Jedná se o domácí rosničku a soukromého rádce počasí. Co všechno taková meteostanice může vlastně nabídnout?

Displej meteostanice zobrazuje přesné údaje, jež jsou přijímány z venkovních čidel. Ty zpracovávají informace o venkovní teplotě, vlhkosti vzduchu, tlaku vzduchu a dalších údajích, ze kterých posléze meteostanice dokáže vyhodnotit a poměrně přesně určit vývoj počasí pro danou lokalitu. Díky této aktuální předpovědi budete kdykoliv přesně vědět, zda si do práce vzít deštník, nebo přeci jen vyrazit nalehko.

Předpověď, při které máte jasno

Lídr metostanic u nás, značka Hyundai přináší celou řadu meteorologických stanic. Můžete vybírat z několika odstínů barev, provedení i náročnosti funkcí. A stejně tak jak pestré jsou druhy meteostanic, je hravá i animace předpovědi počasí. Meteostanice s funkcí Weather Girl zobrazují předpověd počasí pomocí ikony panenky, oblečené dle závislosti na venkovní teplotě. Někdy vám tedy panenka představí počasí jen v sukýnce, někdy v zimníku či s deštníkem nad hlavou. Pokud si rádi necháte poradit, jak se obléci ven, ikona Weather Girl vám dá přesný tip a navíc vykouzlí úsměv na tváři i tehdy, kdy počasí není podle vašich představ.

 

Promítněte své fotky do života

Další zajímavým typem je kombinace meteostanice s fotorámečkem. Kromě předpovědi počasí lze promítat i digitální fotografie, které si jednoduše nahrajete přes USB vstup. Je přeci škoda, že vaše fotky leží někde na cédéčkách či schované v počítači. A o tom, že fotky blízkých či momentky z letní dovolené zpříjemní chvíle, i když se venku čerti žení, není pochyb.

Zkuste být rosničkou

Zkuste si pořídit meteostanici a předpovídat počasí sami. Nejenže budete mít přesnou předpověď počasí kdykoliv si vzpomenete, ale navíc překvapíte všechny své členy rodiny.

Meteostanice jako ideální dárek

Napadlo vás, že meteostanice je ideálním dárkem? Pěknou meteostanici Hyundai pořídíte v řádech několika set korun například zde. Dárek je to originální, cenově velmi atraktivní, praktický, s využitím po celý rok a pro celou rodinu. Navíc nikdy nezůstane ležet v šuplíku.

Ať už vyberete kteroukoliv z meteostanic, můžete se spolehnout, že bude dobrým i rychlým průvodcem při předpovědi počasí.
28.04.2010

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444