Jak vybrat venkovní dlažbu? Máme řešení, které vydrží a nijak vás při stavbě neomezí

Přirozeně působící barevná kombinace betonové dlažby

Přirozeně působící barevná kombinace betonové dlažby

Přemýšlíte, jaký materiál by se hodil pro vaší zahradu? Hledáte dlažbu, kterou nebudete muset po zimě opravovat či rovnou měnit? Máme pro vás řešení, které předčí vaše očekávání, a díky kterému se nebudete muset omezovat ve vaší kreativitě.

Trendem dnešní doby jsou designová řešení zahrad. Jaký však vybrat materiál, aby po první sezóně nebyl naprosto zničený a zároveň byl cenově dostupný? Při výběru venkovní dlažby vždy záleží na okolním reliéfu a dlažba musí perfektně padnout. Z tohoto důvodu oceníte velké množství rozměrových i barevných variant a kombinací. Další nutnou vlastností je již výše zmíněná odolnost. Kvalitní venkovní dlažba odolá vlivům počasí i velké zátěži. Stane se součástí domu, která vám vydrží desítky let.
Máme pro vás řešení, které je kreativní, inspirativní i cenově dostupné. Jedná se o betonovou dlažbu, která splní všechny vaše požadavky a stane se vážným kandidátem na místo dlažby ve vaší zahradě či na terase. Dnes se již nejedná o šedý materiál, ale o materiál, který nabízí velké množství barevných kombinací a imitací přírodních materiálů.

Výhody betonové dlažby

Společnost CS-BETON vyrábí celou řadu betonových a zámkových dlažeb. Beton v rukou této společnosti není nudným materiálem, ale materiálem, který zde důmyslně opracují do luxusního vzhledu přírodního kamene. Samozřejmostí je důraz na kvalitu a dokonale přesné zpracování, za které společnost CS-BETON získala řadu ocenění.
Ani na druhý pohled nepoznáte, že se jedná o betonovou dlažbu

Ochrana, která trvá

Vybrané druhy dlažeb se ve společnosti CS-BETON dále ošetřují. Jedná se především o speciální výrobní technologii Clean Protect Plus, která ochrání vaši dlažbu před nečistotami, před mrazem i před deštěm. Díky této ochraně bude také čištění dlažby velmi jednoduché - dlažbu stačí pouze otřít navlhčeným hadříkem.  
Sestava 117 kamenů vytvoří z vašich cest opravdový unikát
 

Dokonalý výběr

Betonová dlažba nemusí být zpracována jako jednolité barevné provedení, ale může stylově prolínat odstíny barev, jako například dlažba CSB - VALENCIA. Pokud hledáte provedení imitující kámen, můžete se inspirovat například u dlažby u CSB - CANTERA. Chcete-li mít na své zahradě dlažbu, která oplývá ojedinělým vzhledem, doporučujeme sestavu 117 různých kamenů CSB - GRANITO.
 
Více informací
09.11.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444