Jak vybrat kvalitní dveře, které vám budou dobře sloužit i skvěle vypadat?

Vybrat kvalitní dveře, které vašemu domovu budou navíc i slušet a dobře sloužit, vyžaduje nejen inspiraci, ale také možnost dostatečně pestrého výběru a radu odborníka. Je výběr dveří do domu či bytu také u vás na pořadu dne? Víte, co kvalitní dveře musí splňovat a na co si dát při výběru pozor? Inspiraci i řešení přináší SkyGarden, s nímž nemusíte slevovat ani ze svých estetických nároků.

Co je důležité vědět při výběru nových dveří do vašeho domu či bytu kromě toho, jak by měly vypadat a ladit s interiérem? Pokud vám mají také dlouho vydržet a dobře sloužit, je dobré si vybrat takové dveře, jejichž konstrukce bude vyhovovat prostředí a funkci, kterou mají splňovat.

SkyGarden jako odborník na interiéry vám poradí z praxe ověřené tipy, jak vybrat dveře. Stavíte? Pak začněte s výběrem dveří včas, ideálně už ve fázi projektu, abyste mohli využít nejširší spektrum možností. Na některé detaily je totiž třeba myslet už při stavbě. Například způsob otevírání dveří nebo jak velké dveře chcete mít? Velikost stavebního otvoru pro dveře záleží totiž i na použitých zárubních. A samozřejmě materiály. Dýha, laminát nebo sklo? Materiál povrchu určuje nejen vzhled, ale také odolnost dveří. Zamyslet se musíte také nad bezpečností, obzvláště u vchodových dveří, a nad systémem otevírání. Chcete klasické otočné, nebo přemýšlíte o posuvných, skládacích či ještě jiných dveřích? A budete na ně mít dostatek místa?


Důležitým prvkem jsou také panty, na nichž visí celá váha dveří a zajišťují jejich dosednutí, těsnost, pevnost i estetický dojem. Určitě zvažte také rozměry dveří, dávno se už nemusíte držet jen klasiky 80 x 197 cm. Interiérové dveře Sapeli, které SkyGarden nabízí, poskytují nejširší nabídku na trhu. Dále se při výběru zaměřte na konstrukci dveří, jejich výplň a zárubně, protože výrazně ovlivňují vzhled dveří jako celku.

Značka Sapeli nabízí dveře 100 % českého původu s důrazem na kvalitu českých výrobků. Kromě nabízených modelů si ovšem můžete nechat pro svůj domov vyrobit také dveře na míru, originální a podle svých představ a potřeb.


Pokud máte zvýšené požadavky nejen na jejich kvalitu, trvanlivost či estetickou stránku, můžete využít nabídky na speciální dveře, které Sapeli umí sladit do jednoho zvoleného designu. Nabízí zvukově izolační dveře, termo dveře, bezpečnostní dveře, požární dveře, několik kategorií klima dveří, voděodolné dveře i kouřotěsné dveře.


SkyGarden jako specialista na interiéry nabízí nejširší nabídku dveří od značky Sapeli, včetně pouzder a kování, dále podlahy v provedení laminátových, dřevěných i vinylových povrchů, najdete zde také obklady od značky STEGU z přírodních materiálů – betonové, kamenné, sádrové a dřevěné a v neposlední řadě také designové tapety německých značek Rasch či Marburg.

Prodejny SkyGarden najdete aktuálně na třech místech – v Retail parku v OC Letňany v Praze 9, v OC Šestka v Praze 6 a v Benešově.
09.05.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444