Jak uspořádat dětský pokoj? Inspiraci přinášejí vestavěné skříně

Při zařizování dětského pokoje je třeba hodně plánovat – potřeby našich dětí se mění každým dnem a proto je nutné počítat s tímto vývojem i při nákupu vybavení a nábytku. Jednoznačně nejvýhodnější investicí jsou kvalitní vestavěné skříně. V dětském pokoji jsou téměř nepostradatelné při ukládání hraček a s přibývajícím věkem dítěte i jeho oblečení a věcí do školy.

Při zařizování dětského pokoje hledejte inspiraci nejprve u Vašich dětí. Právě jejich povaha a záliby by měly být hlavním faktorem, od kterého se bude celé vybavení pokoje odvíjet. Obecně lze ale říct, že do dětského pokoje volíme trvanlivý, snadno udržovatelný a jednoduše ovladatelný nábytek na míru. Při výběru materiálů je dobré zohlednit jak preference dítěte co se týče barev, tak odolnost materiálu.

     

Hledáte inspiraci i pro další místnosti? Přečtěte si další články o tom, jaké vestavěné skříně vybrat do ložnice anebo načerpejte inspiraci pro obývací pokoj s mnoha fotkami krásných interiérů.

     

Jak vybavit vestavěné skříně do dětského pokoje?
Nepostradatelným pomocníkem v dětském pokoji jsou vestavěné skříně. Díky důmyslnému ukládacímu systému uvnitř skříní si můžete vnitřek nastavit prakticky libovolně podle aktuálních potřeb Vašeho dítěte. Pro ty nejmenší využijete možnosti drátěného programu – prostorné koše se dobře hodí pro ukládání hraček a plyšáků. Velké police můžete vyplnit krabicemi, šuplíků si do vestavěné skříně dáte jen tolik, kolik jich opravdu využijete.

     

Variabilitu vestavěné skříně ocení samy děti, když se rozhodnou vyměnit koše s hračkami za police na knihy nebo šatní tyče na oblečení. Barevné provedení vestavěných skříní můžete také do velké míry v průběhu času měnit – posuvné dveře lze polepit speciálními fóliemi nebo samolepkami. I samotný materiál výplní dveří má ale široké možnosti – barevná skla, lamina nebo třeba kůže dotvoří každý pokoj přesně tak, jak se Vám bude líbit.

Pokud hledáte pro budoucí dětský pokoj inspiraci, společnost Komandor Vám zaručeně pomůže.

Autor: Viola Kratochvílová

11.09.2012

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444