Jak snadno oživit stěny interiérů

Soutěžte o jedinečnou dekoraci

Před časem oblíbené bílé stěny místností již řadu let ustupují naší touze po větší barevnosti a oživení interiérů, které obýváme nebo v nichž pracujeme. Vedle barevných výmaleb a nátěrů tak široké uplatnění získávají nejrůznější druhy tapet a nověji také nástěnné samolepky.

Samolepky představují moderní, rychlý a kreativní způsob, jak zkrášlit jakýkoli interiér a dodat mu kýženou atmosféru. Přilepit vybranou samolepku na zvolené místo na  stěně patří k činnostem spíš zábavným než náročným a zvládne ji každý amatér. Jde o snadný a rychlý způsob ozvláštnění interiéru, k jehož výhodám patří i nepřeberné množství možností, z nichž můžete vybírat pro vaše potřeby a váš vkus nejvhodnější dekor.

Na bohaté nabídce obchodu POINTshop.cz, kde můžete mj. samolepky na zeď pořídit, se podílí řada kvalitních výrobců. Jako nejmladší přírůstek skupiny Texdecor, která patří mezi světovou špičku v oboru luxusních bytových dekorací, vznikla před sedmi lety značka Caselio. Mladí designéři, kteří pro tohoto francouzského výrobce pracují, milují svěžest a barevnost, nálepky vzešlé z jejich tvůrčí dílny tak dokáží prozářit každý prostor.

bydlinek

Soutěžte o samolepky na zeď
Zkuste štěstí v naší nové soutěži, v níž máte šanci zkrášlit své bydlení právě dekorací od Caselia. Soutěžní otázku najdete na konci tohoto článku.

Renesance tapet

Velké oblibě se dnes znovu těší také tapety. Pokud přemýšlíte, jak zaplnit prázdné zdi a pojmenovat prostory ve vašem domě či bytě, vězte, že tapeta je módním trendem, která dokáže divy a elegantně dotvoří jakýkoliv interiér, který zpříjemní a dodá mu dojem naprosté jedinečnosti.

Moderní tapety mají řadu výhodných vlastností, proto jsou oblíbenou technikou pro dekoraci. Jsou stálobarevné, nehořlavé a omyvatelné. Je s nimi jednoduchá manipulace a pokud zatoužíte po změně, jednoduše je odstraníte ze zdí a vyměníte za jiné.

Zkuste se inspirovat a vyberte si tu pravou tapetu pro váš dům:

Máte doma malý pokoj? Chcete vytvořit dojem většího prostoru? Možnost opticky zvětšit vaše bydlení nabízí fototapeta s motivem schodiště nebo zámkového podloubí. Uvidíte, že vás překvapí změna, jak  se obrazu na fototapetě podaří vytvořit nový, větší prostor.

Jste milovníkem přírody? Chcete mít  kousek zeleně také doma? Vyberte si z nádherných přírodních motivů, detailů květin nebo rozkvetlých větviček.

Sportovci a lidé, kteří mají rádi zvýšený adrenalin zase jistě ocení velkoformátové tapety se sportovní tématikou, které svojí energií rozproudí atmosféru celého bydlení. Ten, kdo po náročném dni potřebuje trochu relaxace, může naopak zvolit uklidňující pohled na moře, les nebo pláže, kde to pod palmami krásně šumí...



bydlinek

Bydlínkova soutěž o výrobky Caselio

Ve spolupráci se společností Atelier Point pro vás tentokrát Bydlínek připravil soutěž, jejíž tři výherci získají od značky Caselio některou z těchto tří atraktivních dekorací na zeď:

Nálepka MIX Sentimental  
Nálepka MIX Polynesia  
Vinylová tapeta Forest 

Losovat budeme ze správných odpovědí na následující otázku:

Soutěž již byla uzavřena.

09.01.2012 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444