Jak si zvětšit dům a chránit domácí mazlíčky

Zastřešovací systém CORSO

Zastřešovací systém CORSO

Už jste řešili otázku, že máte málo prostoru v domě? Napadne vás určitě terasa, ale využíváte ji skutečně naplno i v dešti či větru nebo jen za ideálního počasí? A co vaši mazlíčci, jsou v bezpečí, když na ně zrovna nedohlížíte? Mají volný přístup z terasy například k bazénu, kam mohou nechtíc spadnout? To vše spolu úzce souvisí. Účinné řešení představuje vhodné zastřešení terasy nebo bazénu.

Specialistou na terasová zastřešení je ryze česká společnost ALUKOV, která již 23 let vyvíjí, vyrábí a montuje zastřešení na míru. Své výrobky dotáhla k dokonalosti, včetně množství příslušenství.

Zastřešovací systém CORSO je charakteristický přesuvnou střechou a umožní vám téměř se na terasu přestěhovat. Zamilujete si jej ihned. Kdykoli chcete si jednotlivé části zastřešení uzavřete a uzamknete. Naopak v případě slunečného počasí díly zastřešení včetně střešní části přesunete pod sebe a vaše terasa se stane předsíní do zahrady. Tvar střechy může být klenutý nebo rovný, dle designu vašeho domu. Teplotu uvnitř zastřešení si můžete v chladnějším období regulovat přímotopy nebo jinými tepelnými zdroji.

Další možností je zastřešovací systém s pevnou střechou, ALUKOV PERGOLA. Po takovém zastřešení sáhne většinou ten, kdo má rád střechu nad hlavou. Rovná střecha zůstává na místě a otevírají se jen skleněné boky a čelo zastřešení. Také zde je možné systém přitápět, ale úniky tepla jsou díky prostupu vzduchu mezi jednotlivými skly rychlejší.



Pokud chcete zastřešení, které by čerpalo výhody obou předešlých systémů, pak nejspíš sáhnete po PERGOLA SKY. Je to novinkové zastřešení na trhu ČR, které je charakteristické modulární rovnou střechou. Její hlavním benefitem je možnost odsunout díly stranou a vypuštění přehřátého vzduchu kolmo vzhůru. Nahradí jej příjemný čerstvý vzduch a život na terase může pokračovat. Pokud přijde špatné počasí, zatáhnete střechu i boční stěny a opět se nemusíte nechat rozptylovat počasím.



A jak tedy chránit své mazlíčky? Do čelních stěn zastřešení teras si můžete nechat namontovat speciální vchod pro domácí zvířata. I když je terasa uzavřená, váš mazlíček, pokud mu to dovolíte a jeho vchod odjistíte, může kdykoli to potřebuje vyběhnout na zahradu. Po jeho návratu přepnete pojistku a dvířka zablokujete. Tím máte jistotu, že vám již na zahradu neuteče, nespadne například do bazénu nebo se jinak nezraní.

Domácí mazlíčky lze chránit i samostatným zastřešením bazénu. To už dnes nemusí být obludnou konstrukcí na vaší zahradě. Vybrat si můžete z oblých nebo hranatých tvarů a na vás je i volba výšky zastřešení. Může být buď nenápadné super nízké, středně vysoké, pod kterým už zvládnete i plavat nebo vysoké, které poskytuje komfort pohybu kolem bazénu ve stoje. Všechna zastřešení od ALUKOVu mají bezpečnostní certifikáty a každá část zastřešení je zvlášť uzamykatelná již v základní ceně.



„Námi vyráběná zastřešení se řadí mezi nejbezpečnější výrobky ve své kategorii. Jsou skvěle designově propracovaná a hodí se ke každému domu či zahradě. Zastřešení vyrábíme z poctivých materiálů a obsahují řadu patentů, které zajišťují snadný posun pohyblivých částí a dlouhou životnost. Garancí kvality naší práce je fakt, že je úspěšně vyvážíme a montujeme ve více něž 40 zemích světa. Naše zastřešení získala řadu ocenění na mezinárodních veletrzích. To je velmi dobrou vizitkou a také referencí pro naše současné i budoucí zákazníky“, říká Zdeněk Kohák, marketingový ředitel společnosti ALUKOV a.s.  

Přijďte se přesvědčit do jednoho z showroomů společnosti ALUKOV v Praze nebo Orli u Chrudimi. Více na www.alukov.cz.
26.03.2019 | PR
  • ALUKOV a.s.

    Alukov a.s. vyrábí zastřešení bazénů, vířivých van a zastřešení teras CORSO. Je ryze českou firmou a zastřešení vyrábí od roku 1995. V roce 2005 byla společnost Alukov spoluzakladatelem Evropského hospodářského zájmového sdružení IPC Team, který pomáhá výměně zkušeností na mezinárodní úrovni. Celkem má Alukov svá zastoupení v téměř 40 zemích světa.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444