Jak si osvěžit bydlení

Vzbuzuje ve vás představa nastávajících zimních měsíců pocit únavy a šedi? Zkuste proměnit atmosféru ve svém bytě.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Nemáme na mysli nic tak náročného jako rekonstrukci, přemisťování nábytku nebo nákup nového. Náladu prostoru, které obýváte, lze vcelku snadno a levně proměnit například pomocí fototapety na zeď. Instalace není příliš náročná, vyžaduje vlastně jen několik úkonů, které najdete v k ní přiložených návodech. Nemusíte být nijak zvlášť zruční ani zkušení a budete potřebovat jen pár hodin, abyste dosáhli výsledku, který uspokojí vaši potřebu změny.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Fototapety pro každého

Bohatou nabídku fototapet hned několika evropských producentů najdete v e-shopu společnosti Impol trade s.r.o. na adrese www.tapety-folie.cz. Vybírat můžete z velkého množství různých rozměrů, takže máte příležitost pokrýt například fotografií malebné krajiny nebo vyhřáté mořské pláže třeba celou stěnu, ale pokud vám v bytě k dekoraci zbývá jen úzký pruh, najdete dost možností i pro takové řešení. Tento e-shop umožňuje volbu podle rozměru obrázku prostřednictvím podkategorií.

Žánrových fotografií, které vás okouzlí, je v každé z nich široký výběr: nabízí se vám pohled na otevřený prostor azurového moře, na západ slunce nebo vysoké hory, na květiny všemožných  barev a tvarů, na panoramata světových měst či skvosty architektury, milovníci přírody se mohou těšit z pohledu na exotická  místa nebo jedinečné záběry divokých šelem a k dispozici je řada dalších motivů. Nabídka zahrnuje i výběr fototapet s pohádkovými motivy, kterými můžete udělat radost svým dětem. V případě, že dobře znáte vkus svých blízkých, může být fototapeta vítaným dárkem. Ceny se pohybují přibližně od 390 do 990 korun.
Snadná renovace pomocí folií

V e-shopu www.tapety-folie.cz pořídíte za velmi dobré ceny také samolepicí tapety či samolepicí fólie osvědčených evropských značek jako Gekkofix, d-c-fix nebo Friedola. Samolepicí tapety a fólie v šířkách 45 cm, 67,5 cm a 90 cm představují praktické a levné řešení pro nejrůznější renovace v interiéru. Lze jimi vylepšit vzhled stěn i nábytku, jsou využitelné v kuchyních, koupelnách i dětských pokojích. Jsou omyvatelné a lze je proto snadno udržovat.

Dveře jako nové

Pokud se chystáte pustit do vánočního úklidu a uvítali byste, kdyby výsledný efekt nekazil pohled na staré, odřené a zašlé dveře, stojí za zvážení, zda nabídku e-shopu www.tapety-folie.cz nevyužít k jejich renovaci. E-shop má v nabídce speciální samolepicí tapety s různými dekory, převážně dřevěnými, určené právě na renovace dveří. Potažení dveří fólií vyžaduje přesnost a pečlivé nalepení, má-li konečný výsledek splnit vaše očekávání. Tyto fólie ale mají přesný rozměr 210 cm x 90 cm, což odpovídá standardizovaným rozměrům interiérových dveří a práce s nalepováním je tak podstatně usnadněna. Za kus zaplatíte mezi 185 až 209 korunami.
20.11.2012 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444