Jak si kdo ustele, tak se i vyspí

Trápí vás potíže se zády a jste rozhodnuti pro radikální řešení svého spaní, tak abyste ráno nevstávali rozlámaní a unavení, ale odpočatí a plní energie? Řešení spočívá především ve správné kombinaci matrace a lamelového roštu, kterou lze zjistit jak poradou s odborným prodejcem, tak také pomocí speciálního zařízení, tzv. "Měřicí deky".

Dnes je na trhu k dispozici široký výběr roštů a matrací, a právě proto rozhodně není dobré nakupovat, aniž byste se o problematice zdravého spaní předem alespoň trochu neinformovali. Důvody jsou pro to hned dva - nenecháte si od nekvalifikovaných nebo nepoctivých prodejců vnutit výrobek, který je nekvalitní nebo pro vás nevhodný, a budete si zároveň schopni lépe vybrat tam, kde vás obslouží kvalifikovaní prodejci.
Nechte si poradit
Široký sortiment postelí, matrací, postelových roštů a doplňků pro zdravý a příjemný spánek výhradně od kvalitních českých výrobců nabízí síť prodejen STARSLEEP v Brně, Kyjově, Olomouci, Plzni, Praze a Zlíně. Tady se vám bude věnovat odborně vyškolený personál, který vám poradí s vhodným výběrem výrobků pro váš komfortní spánek, ale také vás informuje o použitých materiálech a jak s nimi zacházet.

Vhodný rošt a matraci vám zde mohou doporučit také na základě údajů získaných díky Měřicí dece. Jde o senzorické zařízení, které snímá rozložení tlaku lidského těla na povrch podložky, tedy matrace. Jeho pomocí lze změřit a graficky znázornit interakci matrace, roštu a těla. Na základě nasnímaných tlakových bodů vyhodnotí přístroj vhodnost konkrétní matrace a roštu a pomůže vám zvolit kombinaci přímo na míru.
Zdravé spaní na e-shopu
Pokud máte do některé ze šesti kamenných prodejen STARSLEEP daleko, můžete spolehlivě nakoupit i po internetu. Na stránkách www.starsleep.cz je pro vás od letošního podzimu připraven nový e-shop, který nákup ze široké nabídky sortimentu ještě více usnadní a zpříjemní.

Naleznete zde kategorie postele, matrace, rošty, lůžkoviny, ložnicový nábytek a také sekci, určenou speciálně pro děti. V klidu domova se zde můžete informovat o zboží, variantách, cenách, ale také si např. přečíst zajímavý článek. Důležité je, že i v e-shopu máte příležitost poradit se s odborníky - na své dotazy získáte odpověď v odborné poradně. Pro ty, kteří raději komunikují přímo, je na každé stránce v horním panelu uvedeno telefonní číslo, na kterém jsou vám vždy ochotně připraveni poradit a pomoci s výběrem.
Kromě možnosti poradit se prostřednictvím poradny nebo telefonicky usnadní výběr na dálku i aplikace "kolečko", která vás zábavnou formou přivede k výběru matrace na míru právě pro vás.

Výhodné nákupy
Stránky vám nabízí také speciální kategorie Akční nabídky, Výprodeje a Letákové akce. Proklik do těchto kategorií, je umístěn přímo pod hlavním reklammním bannerem na tiulní stránce. Výběr vám usnadní také filtry Novinky, Akční zboží a Nejprodávanější ve formě "záložek", mezi nimiž je možno překlikávat. Umístěny jsou rovněž na titulní stránce. Příjemným zjištěním pro vás bude, že nákup nad 5 000 Kč vám společnost doručí zcela zdarma.

Každému, kdo se rozhodne nový e-shop vyzkoušet a nakoupí pro sebe a nebo své blízké do 30.11.2012, věnuje společnost STARSLEEP slevu ve výši 10%.  Tato sleva se nevztahuje na již slevněné zboží, ale bude zvýhodněním pro výběr ze sortimentu, jež momentálně není v žádné akci.

Akce platí do konce listopadu 2012, takže letos se jistě vyplatí, nenechat si nákup vánočních dárků na poslední chvíli.
25.10.2012 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444