Přestěhujte se rychle a pohodlně

Stěhování vůbec nemusí být záležitostí, která vám bude nahánět hrůzu dlouho dopředu. Pokud se obrátíte na profesionály, jeho průběh bude hladký, rychlý a bezproblémový. Většinu práce by samozřejmě za vás měli odvést odborní pracovníci, přesto však existuje pár tipů, kterými můžete stěhování výrazně ulehčit a především zlevnit.

Štěstí přeje připraveným

Pokud se na stěhování pořádně připravíte, bude to pro vaše dobro. Dobrým plánem totiž můžete stěhování výrazně urychlit a podstatně tak omezit stěhovací čas. A jak víte, čas jsou peníze, což u stěhování platí dvojnásob. Může to být sice otrava, přesto doporučujeme sednout si na chvíli před akcí, projít naše tipy a zařídit se podle nich.

Zajistěte parkovací místo pro stěhovací vůz

Pro realizaci levného stěhování je velmi vhodné zajištění parkovacího místa pro stěhovací dodávku v místě nakládky a vykládky. Podstatně to zkrátí čas manipulace, což bude výhoda především pro Vás.

Levné stěhování díky připraveným věcem

Když pečlivě zabalíte věci předem, výrazně redukujete cenu. Speciálně pokud budete mít na zabalení velké množství předmětů nebo předměty složité na balení, lze balením svépomocí ušetřit spoustu peněz.

Úspora času díky rozmontování nábytku

Jste-li zruční, není na škodu rozmontovat stoly a další nábytek, se kterým je složitá manipulace. Skříně se běžně nechávají v nerozmontovaném stavu, pokud jsou z velkoobchodů s nábytkem, mohly by se při opětovném smontování objevit problémy.

Připravte si seznam stěhovaných věcí 

Abyste dosáhli levného stěhování od profesionální firmy, nachystejte přesný seznam věcí, které potřebujete přestěhovat. Poslouží pro lepší orientaci pro obě strany a pro případ mezinárodního stěhování je seznam nezbytný také v jazyku země, do které se bude stěhovat.

Funkčnost výtahu a stav schodiště také práci ulehčí

Zjistěte také podmínky použitelnosti schodiště a výtahu v den stěhování. Ačkoliv by to byla velká náhoda, mohou nastat situace, kdy v den stěhování dochází k revizi /opravám výtahu nebo se po schodišti pohybují například řemeslníci (rekonstrukce sousedních bytů atd.).

Pokud si dáte tu práci a alespoň některý z tipů využijete, garantujeme vám, že stěhování bude mnohem snazší, rychlejší a levnější.
28.03.2018 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444