Jak nejlépe uchovávat potraviny?

Chladící zařízení patří mezi zásadní investice, které by se nikdy neměly podcenit. A to nejen v domácnosti, ale také v případě, že se pohybujeme v pohostinství. Inovativní spolehlivou možnost představují spotřebiče Liebherr. V následujícím článku si představíme několik výhod, které při jejich pořízení získáme.

Technologie BioFresh a kouzlo přihrádek

Každá potravina potřebuje specifický druh skladování. Vlastnit vícero chladících zařízení by však bylo krajně nevýhodné z ekonomických i prostorových důvodů. Technologie BioFresh ale zajistí prodloužení trvanlivosti různých potravin navzdory tomu, že každá z nich vyžaduje jiné podmínky skladování. Například u masných výrobků je potřeba správná teplota a vlhkost. Té se ideálně dosáhne v přihrádce DrySafe. Ta se podle webu společnosti hodí také na mléčné výrobky. Pro ryby se hodí BioFresh-Plus, kde lze přesně určit příhodnou teplotu pod bodem mrazu. Ovoci a zelenině se bude nejvíce dařit pro změnu v BioFresh HydroSafe s teplotou těsně nad nulou.

Konec odmrazování

Díky technologiím a důmyslným funkcím jsou mrazničky a chladničky Liebherr jednoduché na provoz. Pomáhá k tomu například systém NoFrost, který využívá cirkulace vzduchu, která zamezuje tvorbě námrazy na potravinách či v úložném prostoru mrazničky. Odpadá tak nepříjemná, namáhavá a zdlouhavá práce v podobě odmrazování. Tato a další vymoženosti pomáhají udržovat mrazničky i chladničky. Díky praktickým návrhům je pak lze snadno přemisťovat a instalovat do různých typů kuchyní. 

Skladování vína

Kromě výše zmíněného se v sortimentu společnosti nachází také chladničky na víno, které se těší mezi spotřebiteli čím dál větší oblibě. Díky těm od Liebherr získáte filtr s aktivním uhlím, který zbavuje láhev zápachu. Ten totiž nesmí v žádném případě proniknout do vína, jinak by se poškodila jeho chuť. Díky jemným LED diodám je víno dobře nasvíceno a netrpí design vaší malé vinotéky. Opomenout nelze ani skleněné dveře odolné proti nežádoucímu UV záření.
 
Na webu Liebherr si můžete vybrat z celé řady spotřebičů, dočíst se o mnohých dalších výhodách v otázkách spotřeby, designu atd. Cenné informace získáte rovněž ohledně servisu.
03.12.2019 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444