Jak na zimní splíny? Obklopte se světlem a vůní svíček Heart & Home

Zkracující se dny a sychravé počasí náladě ani energii zrovna nepřidají. Zkuste to ale vzít jako výzvu. O co ošklivěji je venku, o to příjemnější atmosféru si vytvořte doma. Třeba pomocí luxusních svíček ze sójového vosku značky Heart & Home, kterou u nás prodává společnost Albi. S nimi si po dobu až 70 hodin můžete užívat měkkého světla plápolajícího plamínku a jedné z 27 intenzivních vůní přesně podle vaší nálady.

Sójový vosk

Vosk pro svíčky Heart & Home se vyrábí ze sójových bobů. Díky tomu jsou šetrnější a přívětivější k životnímu prostředí a oproti běžným parafínovým jsou netoxické. Vy tak můžete relaxovat s pocitem, že jste přispěli k tomu, aby naše příroda zůstala krásná. Heart & Home svíčky také hoří při nižších teplotách než klasické svíčky, a tak prosvítí váš domov na dlouhou a dlouhou dobu. Přírodní vosk při správné péči (knot maximálně dlouhý 1 cm nad hladinu vosku) navíc hoří čistým plamenem, takže vám na skle nezůstanou šmouhy od sazí.

Jedinečné vůně

Sójový vosk je aromatizovaný, takže váš domov bude díky svíčkám Heart & Home krásně provoněný. A věřte, že z 27 různých vůní si vždy vyberete tu pravou pro navození správné atmosféry. A to i když svíčka zrovna nehoří. 



Luxusní vzhled

Kromě toho svíčky také krásně vypadají a jsou navrženy tak, aby se sklenice poté, co vyhoří, daly použít i jako elegantní dóza nebo dekorace. Kovové víčko neplní jen funkci estetického doplňku. Lze ho použít pro zhasínání svíčky, a když svíčka nehoří, chrání vosk před usazováním prachu.
Heart & Home ale nejsou jen svíčky. V prodejnách Albi nebo na eshop.albi.cz najdete kromě různých druhů svíček také aromalampy, svícny, vosky nebo difuzéry.


  • Velké svíčky ve skleněné nádobě s kovovým víčkem jsou vhodné především do větších místností a hoří až 70 hodin. V prodejnách Albi stojí 449 Kč.
  • Střední svíčky ve skleněné nádobě s kovovým víčkem se hodí do menších místností a vydrží hořet až 30 hodin. V prodejnách Albi je koupíte za 229 Kč.
  • Votivní svíčky jsou skvělou volbou, pokud si před nákupem střední či velké svíčky chcete vůně nejprve otestovat nebo rádi vůně střídáte. Vydrží hořet až 15 hodin a budete k nim potřebovat svícen. V prodejnách Albi koupíte svíčky za 79 Kč a skleněný svícen za 29 Kč.
  • Alternativou ke klasickým svíčkám jsou vonné vosky do aromalampy. Ty v prodejnách Albi stojí 59 Kč, aromalampa na čajovou svíčku pak od 229 Kč a elektrická aromalampa 599 Kč, další se v nabídce Albi objevují podle sezóny.
  • Pro dlouhodobé provonění domácnosti bez starostí nebo tam, kde není možné používat svíčky (třeba jako přes noc v ložnici nebo v blízkosti dětí), se výborně hodí aroma difuzéry s vonnými oleji. Krásně vypadají, jsou bezpečné a provoní váš domov až na 12 týdnů. V prodejnách Albi stojí 549 Kč.
  • Nejste fanouškem aromatických svíček, ale jejich plápolavé světlo si užíváte? Krásně vypadají metalické svícny na čajovou svíčku. Mají na sobě malé otvory ve tvaru květin, které vytvářejí ještě krásnější hru světel a stínů. V prodejnách Albi je můžete pořídit za 129 Kč.
 
Mezi vůněmi, ze kterých můžete vybírat, je například Santalové dřevo a vanilka, Šťavnaté moruše, Levandule a šalvěj, Francouzská vanilka, Svěží grep a černý rybíz, Popínavá růže nebo Pečené jablko a mnoho dalších.

10.10.2017 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444