Jak na prostor v koupelně

Hledáte koupelnový nábytek, který si vedle moderního designu zachová praktičnost a použitelnost? Kludi Plus vnese do vaší koupelny organizovanost a přehled. Díky obsáhlosti kolekce, která zahrnuje keramická řešení pro umyvadla, WC a bidety, stejně jako zrcadla a elegantní koupelnový nábytek, si s Kludi Plus sestavíte optimální koupelnu podle vlastních přání – pak už stačí jen vybrat baterii.

Při navrhování koupelny je důležité optimálně využít dostupné místo. Program Kludi Plus je určen přesně pro tento druh úkolů. Kolekce skládající se z umyvadla, umyvadla na desku, WC, bidetu, zrcadel a elegantního nábytku optimálně využívá volný prostor v koupelně a přitom poskytuje dostatek úložného prostoru a základní strukturu. Koupelnové objekty od Kludi Plus svým umírněným designem, který se u jednotlivých kusů nábytku projevuje liniemi nebo jemnými křivkami, dále vhodně a stylově rozvíjejí základní koncept moderní, geometrické nebo i organicky laděné koupelny a starají se tak o moderní, přehlednou atmosféru, ve které naleznete odpočinek a uvolnění po náročném pracovním dni.

Pro rodinu i hosty

Kolekce je koncipována pro tři různé verze, díky kterým se dá zařídit malá i rodinná koupelna nebo koupelna pro hosty. První možnou variantou sestavení je umyvadlo na desku s deskou a zrcadlem, což je vhodné do koupelny pro hosty. Ve druhé verzi se k první sadě přidá umyvadlová skříňka, která poskytne úložný prostor pro malé koupelny. Ve třetí fázi už bude úložný prostor díky dvojité umyvadlové skříňce vyhovovat i nárokům celé rodiny. Otevírání skříněk je velmi kvalitní a díky výbornému kování se dvířka obejdou zcela bez úchytek. K otevření stačí jemný dotek.

Plánujte, navrhujte, realizujte

Všechny prvky Kludi Plus se mezi sebou dají volně kombinovat podle tvaru koupelny i velikosti domácnosti. To vám dává při plánování koupelny volnou ruku ve výběru komponentů, což může být užitečné zvláště při navrhování malých koupelena koupelen pro hosty. K tomuto nábytkovému modulu se skvěle hodí keramické umyvadlo na desku a nástěnné umyvadlo, kompaktní závěsné WC a bidet, také z keramiky, dále zrcadlo s integrovaným postranním osvětlením a křišťálové zrcadlo bez osvětlení.
 
Na přání mohou být umyvadlo, WC a bidet vylepšeny efektivním chromově se lesknoucím panelem. Bílá keramika tím získá své vlastní kouzlo a kromě toho působí lehce a vzdušně. V chromu se odráží okolí a spodní část sanitárních objektů se tak jakoby rozpouští, takže se může zdát, že se například umyvadlo dočista vznáší. To je přínosné zejména v malých koupelnách, protože se tak opticky zvětší prostor, aniž byste se přitom museli vzdát designu nebo kvalitních detailů. 
Dobře vyřešené jsou i WC a bidet: závěsná keramická těla jsou ergonomicky optimalizovaná a dají se snadno a rychle vyčistit. Právě při mytí oceníte i praktičnost záchodového sedátka a poklopu, protože se dají jedním zmáčknutím tlačítka jednoduše sundat a po vyčištění zase znovu nasadit. Díky pomalému a tichému zavírání, které iniciujete dotekem ruky, už neuslyšíte bouchání záchodového prkénka, ani pláč kvůli přivřeným dětským prstíkům. 
Celkově vzato odráží designový koncept Kludi Plus širokou škálu stylů moderního bydlení, má přesvědčivé detaily a perfektně ladí s prémiovými bateriemi a příslušenstvím firmy Kludi

Již brzy v nabídce na stránkách KLUDI.
01.04.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444