Jak na perfektně vyžehlené prádlo: SteamOne - Napařovací žehlicí systém

Obleky, šaty, trička, košile, bundy, kabáty, kalhoty vyrobené z hedvábí, lnu, mušelínu, bavlny, vlny nebo šifonu, oblečení s flitry, korálky nebo knoflíky - to vše bude perfektně, rychle a snadno vyžehleno. Navíc můžete zapomenout na žehlicí prkno. Seznamte se s napařovacím žehlícím systémem SteamOne.

Vždy perfektně vyžehlené oblečení bez odlesků a prožehlených švů

Co je a jak metoda SteamOne funguje? SteamOne žehlí napařovací metodou, která je k oděvům a materiálům šetrnější než klasická žehlička. Napařovač oděvů SteamOne s výkonem až 2000 W žehlí látku rychleji a šetří místem. Napařování oděvů totiž probíhá bez použití žehlicího prkna přímo na ramínku. Jednoduše pověsíte oděv na ramínko SteamOne nebo běžné ramínko, na kterém již oblečení pověšené máte, a pomocí několika málo tahů oblečení rychle a perfektně vyžehlíte.
 
SteamOne je připraven k použití za pouhou 1 minutu. Je vybaven velkým zásobníkem na vodu o objemu 2,5 litru, do kterého bez obav můžete použít vodu kohoutkovou. Čištění zajišťuje systém Anti-Calc. Vy tak nemusíte kupovat žádné odvápňovací chemikálie. Napařovací systém SteamOne díky vysoké teplotě páry (98°C) navíc odstraňuje pachy (cigaretový kouř) a dezinfikuje.

Výhody napařovacího žehlicího systému

Napařovací systém SteamOne je nejšetrnější a nejrychlejší metodou žehlení. Pára vytvořená steamerem proniká přes látku, rychle ji vyžehlí bez poškození a nevytvoří na oděvech žádné odlesky jako klasická žehlička.

1. SteamOne perfektně vyžehlí

Napařovací systém SteamOne je skvělým řešením pro žehlení všech typů oděvů a materiálů. Několika málo tahy dokonale vyžehlí kalhoty, košile, saka, obleky, trička, halenky, šaty, kabáty a další. Rychle vyrovná záhyby i na těch nejjemnějších a nejobtížněji přístupných místech. Takový límeček u košil a halenek nyní vyžehlíte během pár vteřin.
 

2. Vyrovná a oživí jakoukoli látku

Chystáte se na večírek a zapomněli jste si šaty předem vyžehlit? Není nic snazšího, než je oživit pomocí napařovače oděvů SteamOne. Perfektně vyrovná a oživí jakoukoliv látku.
 

3. Mnohostranné využití v domácnosti

SteamOne využijete nejen na oblečení, ale i na bytový textil v domácnosti. Oživí a vyžehlí závěsy, záclony a ubrusy, odstraní zápach z cigaret a zlikviduje bakterie. Párou můžete dezinfikovat a vyrovnat potah sedací soupravy, plyšové hračky, koberečky a další.
 

4. Anti-Calc systém

Napařovač oděvů SteamOne využívá Anti-calc systém pravidelného proplachování, který minimalizuje usazování vodního kamene. Pro napařování je možné používat kohoutkovou vodu. 
 

5. Snadná manipulace

Manipulaci s napařovačem oděvů SteamOne usnadňují kolečka. Ergonomická rukojeť s bohatou sadou příslušenství zajistí dokonalé žehlení oděvů.
 
 

Značka SteamOne

SteamOne je francouzská společnost založená v roce 1999. Specializuje se na vývoj a výrobu napařovacích žehlicích systémů pro domácí a profesionální použití. Produkty SteamOne jsou navrženy s ohledem na kvalitu a design. Více na www.steamone.cz
11.01.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444