Jak může chytrá rekonstrukce pomoci vašemu businessu?

Prodáváte skvělé produkty, ale obchody na prodejně stále nejdou tak, jak byste si představovali? Investujete do reklam, rozšiřujete sortiment, a přesto to stále není ono? Zkuste se zamyslet nad tím, jestli nemůže být chyba někde jinde. Ne nadarmo se totiž říká, že obal prodává. Vzhled a řešení vaší prodejny může totiž občas všechny vaše dobré nápady velmi rychle pohřbít a přilákat zákazníka k nablýskané konkurenci.

Interiér versus exteriér

To, jak vaše prodejna působí zvenku, může být rozhodující. Zanedbaný vzhled a oprýskaná omítka vám na důvěryhodnosti moc nepřidají. Můžete mít designový interiér a jedinečné produkty, pokud ale zákazníka přivítá nevlídný vchod a špinavé okolí, je dost možné, že dovnitř ani nevejde. Stejně tak ale nestačí krásný exteriér. Pokud zákazníka nalákáte na vyšperkovanou budovu, ale samotnému interiéru se nevěnujete, pravděpodobně potenciál prvního dojmu  promarníte. Jedno bez druhého fungovat nebude. 

Správně vybraná firma, půlka úspěchu

Kvalitní rekonstrukce dělá divy. Investice do kvalitní firmy se vám v budoucnu rozhodně vrátí, zatímco snaha za každou cenu ušetřit, se může v konečném důsledku pořádně prodražit. Ať už plánujete rekonstrukci kompletní, nebo jen částečnou, vždy se vyplatí pečlivě vybírat komu váš projekt svěříte. Rekonstrukce a přestavby jsou jednou z činností, na které se specializuje stavební firma Moises.  Její tým, který čítá 40 odborníků na stavby, se ve stavebnictví pohybuje jako ryba ve vodě už mnoho let. Za jejich prací stojí stovky spokojených klientů a za vše mluví reference. Budou vaším partnerem od tvorby projektu až po jeho realizaci s odborným dohledem a pomůžou vám prostřednictvím vaší prodejny tuto investici zúročit. 


Rekonstrukcí k funkčnímu provozu

Rekonstrukce nevyřeší pouze estetickou stránku vaší prodejny. Chytrá rekonstrukce vám pomůže také s funkčností vašeho prodeje. Dobře promyšlený sklad usnadní práci při manipulaci s výrobky a v neposlední řadě pomůže celý prostor efektivně využít. Tím vám ušetří drahocenný čas, který můžete investovat třeba do nových nápadu pro své podnikání. Profesionálové z Moises vámi všechny vaše potřeby proberou a s pomocí svých cenných zkušeností vytvoří vaší prodejně projekt na míru. 

I detaily se počítají

Nebojte se nadnést všechny vaše představy. Popřemýšlejte, kde rádi nakupujete vy, proč se někam vracíte raději než jinam. Zkuste se na svoji prodejnu podívat očima vašich zákazníků.

Nechybí vám parkoviště? Možná trocha zeleně okolo? Stavební firma Moises nabízí komplexní služby a i toto pro vás rádi zařídí. Citlivě provedená rekonstrukce přinese vaší prodejně novou tvář. Zákazníci se u vás budou cítit dobře a spokojený zákazník se rád vrátí.
09.12.2019 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444