Jak jednoduše posílit imunitu v nadcházejícím chladném období?

Parní sprchová sauna BRILIANT a SMARAGD, wellness u Vás doma

Parní sprchová sauna BRILIANT a SMARAGD, wellness u Vás doma

Slunné léto se pomalu přehouplo v podzim, který bude za chvíli hrát všemi barvami. Příroda nás bude neustále překvapovat svou rozmanitostí a proměnlivostí. Toto krásné roční období sebou však nese i sychravé počasí, méně světla a oslabení imunitního systému, což může mít za následek pochmurnou náladu a náchylnost k nemocem. Toto všechno a hektický styl života často vede ke zvýšené hladině stresu, jež nás dennodenně doprovází.

K udržení dobrého zdravotního stavu je potřeba, aby váš organismus neoslaboval stres, neboť tím váš imunitní systém strádá. Podpořte jej proto relaxací ve wellness centru, nebo například v domácí vířivé či masážní vaně. Vany s přidanou hydromasáží rozproudí v těle krev, vyplaví škodlivé látky a naladí vás do dobré nálady. 
Masážní vana se světelnou terapií THALEILA SURF CHROMO 160 x 105 cm
 
Pro umocnění celého relaxačního zážitku je možné využít masážní vany se světelnou terapií - jedná se o vany vybavené systémem chromoterapie. Světelná terapie umocní prožitek z masážní koupele a uvolní nejen vaše svaly, ale i mysl. Tyto vany mají přednastavené programy, které můžete jednoduše navolit pomocí dálkového ovladače (automatická změna barev, nebo jejich prolínání, odstín barvy či její intenzitu). Použití světel má ozdravné a rehabilitační účinky, ale zajisté je uvítáte i při každodenní relaxaci.

Vířivá masážní vana GAIA FLAT 150 x 150 cm s plynulou regulací intenzity hydromasáže
 
Pokud se nám daří udržet si dobrou náladu a pozitivní myšlení, nesmíme opomíjet ani naši imunitu, kterou musíme co nejefektivněji posílit. Přirozenou obranyschopnost těla proti nemocem můžete podpořit také saunou. Společnost ARTTTEC s.r.o. vyrábí sprchové parní boxy, které využijete nejen k očistě těla, ale i k posílení imunitního systému pomocí integrované parní lázně. Během využívání parní lázně se zvýší vaše tělesná teplota. Z těla ven se začnou vyplavovat díky pocení nežádoucí látky. Díky tomuto procesu může tělo mnohem lépe odolávat nemocem a nachlazení. Ideální je samozřejmě tento proces podstupovat pravidelně, a pokud nemáte čas chodit do saunového světa, nebo nemáte možnost využít jej v dostupné vzdálenosti, je pro Vás ideální sprchový parní box. Ten je kombinací sprchového koutu a parní lázně na jednom místě. Parní lázeň je též jedna z nejzdravějších saunových technik, protože nepřekračuje přirozenou teplotu.

Videopředstavení parního sprchového boxu BRILIANT
 
Parní a masážní boxy od výrobce ARTTEC s.r.o. jsou kvalitně zpracované a snadno instalovatelné a dají se umístit i do malých prostorů. Boxy i vířivé vany vyrábíme nedaleko Brna v Tetčicích, kde máme i vzorkovnu, kam si můžete přijít naše produkty prohlédnout. Máme zde vystavený veškerý náš sortiment a jako bonus je zde zapojen plně funkční parní sprchový box a hydromasážní vana s chromoterapií k vyzkoušení.

To, že si za kvalitou našich parních, masážních a sprchových boxů stojíme, svědčí i záruka, kterou poskytujeme na 5 let. Pokud si zákazník bude přát, můžeme zařízení namontovat, a to v rámci celé české a slovenské republiky. Při využití služby odborné montáže se záruka prodlužuje na celých 6 let.

Přejeme Vám pěkný podzim prožitý v dobré náladě a ve zdraví! Pokud nás budete chtít navštívit, naleznete nás na adrese ARTTEC S.R.O., Rosická 358, Tetčice, 664 17. Se všemi dotazy se na nás můžete obrátit na telefonním čísle 546 422 114.
30.09.2021 | PR
  • ARTTEC S.R.O.

    ARTTEC S.R.O. je česká firma, která se již 25 let zabývá výrobou a prodejem sanitárního zařízení. Vyrábíme vířivé vany, masážní boxy a pro ty nejnáročnější zákazníky máme v nabídce parní lázně a novinku hydromasážní vany se světelnou terapií.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444