Italské značky na Salone del Mobile 2018

Přední mezinárodní veletrh designu a nábytku, který se konal letos v dubnu, navštívilo více jak 300 000 návštěvníků z více než 165 různých zemí. Společnost Stopka zastupuje několik značek zvučných jmen, které se na veletrhu prezentovaly. Velkému zájmu návštěvníků se těšily novinky italských značek Minotti, Poliform a Rimadesio.

Rodinná značka Minotti letos oslaví 70. výročí. Na veletrhu prezentovala rozsáhlou kolekci a přehlídka byla kompletně koordinovaná designérem Rodolfo Dordoni spolu s dalšími třemi jmény mezinárodního designu: Nendo, Marcio Kogan a Christophe Delcourt.

Inspirována racionalistickými a současnými pojetími je sedací soustava Alexander. Různorodé a zakřivené prvky mohou být použity současně ve stejném složení, aby dotvořily různé společenské situace, ale i intimní a útulnou atmosféru.



Na veletrhu Eurocucina, jež je nedílnou součástí milánského veletrhu, byla pod jednotnou značkou Poliform představena i kuchyně Shape. Tento krok - spojení kuchyňských brandů Varenna a Poliform pod jeden - je výsledek myšlenky pevněji prosazovat jednotnou a konzistentní identitu značky.

Různé materiály, barvy a detaily byly speciálně navrženy tak, aby vytvářely harmonii, umožňují maximální přizpůsobení povrchových úprav. Zvětšený úložný prostor nabídne možnost použití dvířek až do výšky 260 cm. Shape je kuchyně nejenom designově zdařilá, ale také velmi praktická a otevřená integraci se zbytkem domova. Všechny novinky prezentované v Miláně budou k objednání koncem roku 2018, Shape v roce 2019.



Stále se rozšiřující portfolio značky Rimadesio přineslo na veletrh inovace dvou známých bestsellerů. Stůl Manta, který je k dispozici v délce až 480 cm a má novou konstrukci z pod tlakem lisovaného hliníku, a systém Alambra, jež je nyní obohacen o nové vzory skleněných povrchů, ale také třeba o příborník. Zajímavým produktem pro profesionální prostředí je Spazio, systém dělicích stěn, které jsou zvukotěsné a fixní. Rimadesio představila důmyslný systém pro kancelářské prostory, které vytvoří profesionální prostředí pro vaši práci. Všestranný design lze kombinovat se širokou škálou posuvných dveří.



Tyto a další novinky najdete v pražských showroomech značky Stopka v Klimentské ulici 46 a 48. Za designem již nemusíte za hranice, Stopka jej přiveze k vám.
17.05.2018
  • Miele Center Stopka Praha

    „Svět se mění. Interiéry také.“ Již dvacet let přinášíme do vašich interiérů špičkový design, světové trendy a nejvyšší kvalitu od vybraných světových značek. Přístup značky Stopka je založený na vytváření vlastního stylu, naplnění touhy po změně a vyjádření vašich životních potřeb. Jsme připraveni vám poskytnout individuální péči a interiérové architektonické poradenství, nalézt jedinečný domov i realizovat vaše sny a přání. Náš tým architektů, designérů a realizátorů dokáže prakticky vše. V kvalitě, kterou jinde nenajdete.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444