Investujte do svého

Za jednu z nejvýhodnějších příležitostí k investování do bydlení považují realitní experti nově budovaný projekt Nová Harfa ve Vysočanech. Tato dříve industriální čtvrť se má brzy stát atraktivní lokalitou pro bydlení, práci i zábavu.

Vysočany změní v několika příštích letech kompletně svoji podobu. Lokalita donedávna proslulá především díky industriálním podnikům jako Kolbenova továrna či ČKD Praha, by se tak v řádu několika let měla stát atraktivním a vyhledávaným místem nejen pro výběr nových kancelářských prostor, ale hlavně pro bydlení a trávení volného času. Takové jsou plány historicky prvních developerů v této pražské lokalitě, mezi něž patří společnost FINEP se svým rezidenčním projektem Nová Harfa.


V příštích letech okolí ulic Kolbenova, Kbelská a Poděbradská projde radikální proměnou, stejně jako v uplynulých letech například lokalita pražského Smíchova. FINEP zde již brzy, jako jeden z prvních, zahájí výstavbu bytového komplexu Nová Harfa – dosud největšího bytového projektu v Praze od roku 1989.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Nové Vysočany již nyní začínají konkurovat lokalitám jako jsou např. Prosek, Karlín, nebo Holešovice. V první etapě revitalizace zde vyroste několik stovek bytů, z nichž naprostá většina bude mít k dispozici garáž, terasu nebo balkon. Domy budou zasazeny do nově vznikající zeleně a v jejich blízkosti bude zbudováno několik klidových zón. Součástí revitalizace okolí bude vyčištění toku potoka Rokytky, který protéká celým územím a výstavba parku v jeho přímé blízkosti. Park poskytne dostatek prostoru pro aktivní trávení volného času i pro odpočinek. Vzniknou tu bruslařské a cyklistické stezky a v okolí četných zatravněných ploch bude umístěno několik desítek laviček.

Nejlevnější byty a studia v projektu Nová Harfa lze pořídit již od 950 000,- Kč včetně DPH. Vzhledem k budoucímu potenciálu Nových Vysočan se jistě jedná o zajímavou investici. Atraktivita Nových Vysočan bude stoupat a s ní i ceny bytů v této lokalitě.

29.06.2005

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444