Interiérové dveře pro lepší bydlení

Vymalovali jste pokoje, vyměnili závěsy, nakoupili nový nábytek, ale stále to není ono? I taková zdánlivá maličkost, jakou jsou dveře, může proměnit interiér k nepoznání. Dveře se tak mohou stát dokonalým doplňkem interiéru.

Podle čeho se při výběru interiérových dveří orientovat?

U dveří obdivujeme dekor, materiál i kvalitní zpracování. Co je však ten nejdůležitější faktor, podle kterého bychom se měli při výběru řídit? Jaký materiál upřednostnit - dýhu, laminát nebo foliované dveře? Ještě než se rozhodnete pro konkrétní dveře, doporučujeme navštívit specializovaná studia, kde získáte veškeré odpovědi na vaše dotazy a kde si můžete dekor prohlédnout na vlastní oči. Z nabídky interiérových a posuvných dveří si můžete vybrat buď online - na adrese www.dvere-vascodoors.cz, nebo osobně na adrese vzorkovny: Slavíkova 29, 120 00 Praha 2. Aby se vám mohli prodejci plně věnovat, doporučujeme si schůzku předem domluvit.

Vybírat můžete ze široké nabídky klasických i skleněných dveří, moderních posuvných dveří, zárubní, vchodových dveří a samozřejmě kování. K dispozici jsou samozřejmě i bezfalcové dveře.

 
Vybíráme podle materiálu

V současnosti se mezi nejoblíbenější řadí foliované dveře. Kupující oceňují jejich nízkou pořizovací cenu, jistou kvalitu a výběr z mnoha dekorů. Takové dveře jsou vhodné do domácnosti bez malých dětí nebo domácích mazlíčků, tedy tam, kde nehrozí větší poničení dveří. Foliované dveře totiž případnému poškození odoválají hůře. Jestliže máte doma pejska, kočku anebo malé hravé děti, raději si pořiďte interiérové dveře z pevnějšího materiálu.

Takovým odolnějším materiálem může být laminát. Laminátové dveře jsou odolné a rovněž jsou k dostání v moderních dekorech. Hospodyňky navíc potěší jejich snadná údržba.

Máte-li spadeno na opravdový luxus, rozhodněte se pro dýhované dveře (Doorsy). Tyto modely jsou synonymem kvality a dlouhé životnosti.

První cenu za kvalitu však dostávají interiérové dveře z masivu. Jejich pořizovací cena je sice vyšší, ale nákup se vyplatí. Přírodní materiál se neomrzí, přirozeně tepelně izoluje, tlumí zvuk, jeho vzhled je nadčasový a hodí se i do bytů, kde žijí alergici. 

 

Představujeme interiérové dveře Vasco Doors 

Interiérové dveře si můžete vybírat v klasickém designu, ale na své si přijdou i fanoušci posledních trendů. Výroba interiérových dveří a zárubní značky Vasco Doors je prováděna těmi nejmodernějšími německými technologiemi, které spočívají především v potahování dveří CPL laminátem nebo fólií ruku v ruce s použitím techniky pouze jednoho tahu beze známek přechodů.

Proč si zvolit interiérové dveře Vasco Doors

Interiérové dveře Vasco jsou kvalitou bez kompromisů. Vyznačují se vysokou životností, příjemným vzhledem a dostupnou cenou. 
  • Rychlost dodávky - Interiérové dveře Vasco Doors jsou dostupné do 3 týdnů od objednání – včetně dveří na míru.
  • Kvalitně zpracovaný rám, který tvoří kostru dveří - Rám dveří je vyroben z masivu v kombinaci s MDF deskou, což představuje nejpevnější kostru dveří svého druhu, která je na trhu dostupná. Díky tomuto extra pevnému rámu mají interiérové dveře několikanásobně delší životnost oproti dveřím konkurence, která používá děrovanou dřevotřísku nebo papírovou voštinu.
  • Zaoblené hrany dveří - Zaoblené hrany dveří znamenají vyšší odolnost proti odštípnutí (odloupnutí) nebo poranění se o roh dveří.
  • Absolutně hladký povrch dveří - Povrch dveří neobsahuje žádné lepené spoje, díky čemuž usnadňuje údržbu a zvyšuje životnost dveří.
  • Inovativní technologie lepení - Široká nabídka dveří Vasco má své silné stránky ve vzhledu, struktuře a odolnosti. Vyrábějí se za použití inovativních technologií, které zajišťují absenci lepených spojů. Dveře a zárubně se totiž potahují laminátem či fólií jediným tahem. Tento systém má svá pozitiva v estetice výsledného produktu a zároveň v údržbě. Díky hladkému povrchu jsou dveře Vasco udržovatelné opravdu jednoduše. Směr lepení - vodorovný nebo svislý - si zákazník může zvolit dle svých vlastních preferencí.
  • Odolnost a bezpečnost na prvním místě - Interiérové dveře Vasco Doors se řadí mezi nejbytelnější svého druhu. Odolnost vychází z kvalitního rámu, který je kostrou dveří. Na výrobu se používá buďto masivní dřevo, nebo MDF (dřevovláknité) desky. Materiál je klíčovým faktorem v otázce životnosti a vzhledem k jeho kvalitě a způsobu zpracování lze hovořit o nadstandardně dlouhé životnosti, porovnáme-li dveře Vasco s výrobky, při jejichž výrobě se používá dřevotříska či papírová voština.
Navštivte vzorkovnu na adrese Slavíkova 29, 120 00 Praha 2, nebo se informujte na adrese https://www.dvere-vascodoors.cz/.
05.02.2018 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • Yale

    Firma Yale vyrábí klíče, zámky a bezpečnostní systémy a dodává je milionům lidí do více než 125 zemí celého světa. Jako jedna z nejstarších mezinárodních značek patří Yale mezi nejznámější a nejrespektovanější jména mezi výrobci zámků. V její historii najdete zásadní novace pro celý průmysl. Představuje kvalitu, design, spolehlivost, důvěru a co je nejdůležitější – bezpečnost. Cílem společnosti Yale je dát zákazníkům pocit bezpečí, aby si mohli plně užívat života bez starostí a mít volnost výběru.

  • Stavona, spol. s r.o.

    Stavona, společnost s ručením omezeným, vznikla roku 1991. Od počátku působí v oboru výroby oken, dveří, výloh, zimních zahrad, posuvných stěn a rolet, včetně příslušenství (parapety, sítě proti hmyzu, žaluzie apod.).

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444