Interiérové dveře Hörmann s novými prvky i v nových odstínech

Interiérové dveře jsou již tradičně jedním z nejúspěšnějších segmentů v portfoliu společnosti Hörmann, předního evropského producenta dveří, vrat a pohonů. Je proto pochopitelné, že firma opět přichází s novinkami, které obohatí nabídku určenou tuzemským klientům.

Všechny interiérové dveře značky Hörmann se vyznačují řemeslnou kvalitou a širokou škálou typů a dekorů, od klasických až po designové modely a varianty. Výrobce dbá nejen na to, aby jeho výrobky vznikaly s ohledem na životní prostředí, ale nezapomíná ani na nejrůznější technická vylepšení a modernizace.
 
 
Nedílnou součástí kvalitních dveří je nejen atraktivní design, ale měly by mít také další užitečné prvky. Například moderní a odolný povrch. Přesně takový má firma Hörmann ve své nabídce pod označením Duradecor. Tento typ povrchu je ideální do domácností s malými dětmi a zvířecími mazlíčky, protože je až o 48 % odolnější než běžně dostupné povrchy CPL.
 

Bezfalcové dveře stále letí

Letos se rozšiřuje paleta barevných odstínů, především o velmi moderní prachově šedou, která je k dostání jak v klasické řadě BaseLine, tak v designové řadě dveří Concepto ve spojení s břidlicovým, plátěným a ultramatovým povrchem. V řadě designových dveří Plain se nově objevují moderní a zajímavé zafrézované aplikace v černé, zlaté a bronzové barvě.
Stále trendy jsou také bezfalcové dveře, kdy je dveřní křídlo v jedné rovině se zárubní, takže je zákazníci najdou i v nabídce společnosti Hörmann. Velmi žádané jsou v současnosti hlavně ty s kontrastními hranami, které lze nyní pořídit bez dalšího příplatku.
 
 
Nedílnou součástí kvalitních a moderních interiérových dveří jsou pochopitelně nezbytné doplňky jako například kliky. Hörmann rozšiřuje nabídku v této oblasti o další varianty klik řady Black Edition a přichází i s novinkou v sortimentu kování značky Griffwerk. To je opatřeno aretací kliky Smart2Lock, kdy není zapotřebí spodní rozety, pokud chceme dveře zamykat.

Více informací o celém sortimentu společnosti Hörmann získáte na www.hormann.cz nebo v podnikové vzorkovně ve Středoklukách u Prahy.
30.03.2022 | PR
  • Hörmann Česká republika s.r.o.

    Skupina Hörmann je předním výrobcem dveří a vrat. V současnosti vlastní 27 výrobních závodů v Evropě, Severní Americe a Asii, které produkují vysoce kvalitní vrata, dveře, zárubně a pohony pro soukromý i průmyslový sektor. V roce 1997 se i Česká republika zařadila mezi regiony, v nichž má společnost Hörmann prodejní pobočku a zájem o její produkty každoročně výrazně stoupá.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444