Interiér v jednom stylu od značky HANÁK - soulad vzhledu i kvality

Tajemství harmonického interiéru tkví v jeho dokonalém sladění. Jednotná designová linka nábytku totiž dokáže vytvořit kompaktní prostor, který působí velmi příjemně, jedinečně a současně je pro své uživatele velmi praktický.

Sladit interiér ovšem nemusí být vždy jednoduché, obzvláště tehdy, pokud se k sobě snažíte připojit nábytek od rozličných výrobců. Viditelný nesoulad pak může zapříčinit nejednotný design, rozdílné odstíny i rozdílná kvalita nábytku, která je v některých případech zřejmá již na první pohled. 

Co znamená HANÁK Interior Concept?

HANÁK Interior Concept vám proto nabízí ucelený interiér v jednotném stylu, který je jen od jednoho výrobce. Interiér na míru má nespočet výhod. Nejen, že nemusíte řešit problémy s různými dodavateli, ale také vám odpadne spousta starostí se zařizováním, a ve výsledku i ušetříte. 
 
Ke kuchyním HANÁK si totiž nebudete muset pracně shánět a dokupovat stůl. Stejně tak k jejich obývacím pokojům nemusíte složitě vyhledávat vhodnou kuchyň. Zajistí, aby veškeré detaily interiéru k sobě perfektně ladily a současně zvýšily uživatelský komfort. Interiér od značky HANÁK totiž nejen dobře vypadá, ale také je vysoce funkční. 


Jejich bytoví designéři vám dle vašeho zadání a vkusu předloží nejlepší možnosti s tou nejlepší možnou cenou.

Nábytek sladěný s interiérovými dveřmi

Pro váš domov vyrobí jakýkoliv nábytek na míru, a to včetně interiérových dveří. V tom jsou interiéry od značky HANÁK skutečně unikátní, jelikož žádný z podobných výrobců na českém trhu nenabízí v rámci výroby nábytku také výrobu interiérových dveří. 
 
A právě dveře jsou nezanedbatelným designovým prvkem v místnosti. Zabírají její značnou část, denně se neustále používají  a ovlivňují vzhled místnosti ve své zavřené i otevřené poloze. 
 
V případě, že i vy byste ucelený vzhled svého bydlení chtěli umocnit interiérovými dveřmi v jednom stylu, je důležité, abyste jejich studia navštívili nejlépe již při hrubé stavbě nemovitosti. To ještě totiž máte možnost zvolit interiérové dveře jejich výroby. Žádný problém totiž nepředstavuje navrhnout a vyrobit např. atypické dveře se šikminami, dveře s nadsvětlíky, dveře do obkladu apod. 

Vizualizace propracované do posledního detailu

HANÁK interior Concept zahrnuje v rámci návrhů interiérů i dekorace, vhodné barvy a užitnou funkci. Vizualizace jsou propracované a věrně přibližují budoucí reálný vzhled. Tím lépe se potom zákazníkům rozhoduje o jejich budoucím bydlení. Díky dobře řešenému a zařízenému obydlí se tak můžete vyvarovat chyb, které mohou později vyústit v to, že se doma nebudete cítit dobře.
 
Vypracovat si můžete nechat třeba jen část interiéru, jako je kuchyň a obývací pokoj, nebo také návrh pro celý interiér domu či bytu. Poté záleží pouze na vás, zda se rozhodnete realizovat celý projekt najednou, případně po částech postupně. Máte zájem o jejich služby? Neváhejte tuto společnost navštívit v prodejnách v PrazeBrně nebo v Bratislavě.
06.07.2020 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444