Interiér na přání

Zakázkový nábytek ve stylu, jaký vám vyhovuje, si můžete nechat vyrobit od firmy Nádeníček, která na Mobitexu představuje ukázku svých dovedností u stánku č.017 v pavilonu A1.

Návštěvníky na první pohled bezesporu zaujmou moderní, vzhledově velmi elegantní, ergonomicky řešené kuchyně s řadou propracovaných detailů. Firma má vlastní kuchyňské studio, v němž si zákazník může nechat zdarma zhotovit 3D grafický návrh kuchyně. Kromě odborné konzultace a zaměření před výrobou nabízí firma i zajištění a realizaci stavebních úprav, můžete si tu vybrat a objednat obklady a dlažby, ale i pokládku plovoucích podlah. Do návrhu nové kuchyně firma zakomponuje podle výběru zákazníka spotřebiče a další komponenty od renomovaných výrobců: WHIRPOOL, ARDO, ZANUSSI, ELECTROLUX, KARMA, BOSCH, AEG, SIEMENS, MORA, MIELE, FAGOR, BAUMATIC, CANDY, GORENJE aj.


Kromě krásné zbrusu nové kuchyně si můžete u firmy Nádeníček, která sídlí v Litultovicích na Opavsku, objednat třeba obývací stěny, dětský nábytek, ložnici nebo kancelář. Příjemně vás překvapí komplexnost služeb, které poskytuje. Firma se dnes věnuje také malosériové výrobě vybraného nábytku, který mají ve svém sortimentu i další prodejci nábytku - jde o ložnice LAURA, obývací stěny ASTRA, skříně KOMBI a televizní stolky.

18.03.2005

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444