Inteligentní a bezpečná domácnost

Systémů pro elektronické zabezpečení existuje mnoho. Při jejich výběru stojí za to zvážit možnosti propojení s dalšími zařízeními v domácnosti jako jsou osvětlení, žaluzie, televize nebo HiFi věž tak, abyste mohli simulovat svou přítomnost, a tím zloděje odradit.

Snadné a dostupné řešení nabízí řada produktů POWERHOUSE pro dálkové spínací zařízení prostřednictvím speciální technologie přenosu dat po stávající síti silnoproudého elektrického vedení 230V, v kombinaci s řídícími centrálami HAI Omni pro automatizaci a zabezpečení domů s možností vlastní jednoduché instalace.

Všestrastranné hybridní řídící systémy HAI Omni pro automatizaci a zabezpečení domů splňují i ty nejnáročnější požadavky.

Všechny komponenty systému lze jednoduše ovládat univerzálními Infra a rádiovými dálkovými ovladači, nebo z instalovaných klávesnic a vypínačů. Systémy HAI Omni lze také vzdáleně ovládat prostřednictvím telefonu nebo internetu.

Modularita systému nabízí širokou škálu možností, přičemž ohromnou předností je, že pro většinu aplikací není požadována žádná speciální kabeláž, protože moduly systému se pouze připojí k elektrické síti.

S pomocí technologií HAI Omni, X-10 a UPB lze zabezpečit a automatizovat všechny činnosti v domě jako osvětlení, závěsy, rolety, domácí kino, vytápění, klimatizaci, kamerový systém, domovní telefon, garážová vrata a bránu, zavlažování a jiné.
21.11.2007 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444