Inspirujte se novým vzorníkem látkových rolet a žaluzií

Doba šedivých rolet se šňůrkou a plastovým držátkem, které v minulosti „zdobily“ snad všechna bytová okna u nás, je již pryč. Současné látkové rolety a žaluzie hrají všemi barvami a jsou spíše designovým doplňkem než pouhým nástrojem pro zatemnění. Je na vás, jaký typ a materiál zvolíte – výběr látky může výrazně oživit váš interiér.

Pokud preferujete látkové zastínění a rádi dotváříte interiér vašeho domova, nechte se inspirovat novým vzorníkem látek společnosti ISOTRA a.s., předního výrobce stínicí techniky. Stávající vzorník látek byl doplněn o látky záclonového typu, látky vzorované a látky širší barevné škály. Díky rozšířené paletě módních vzorů si tak můžete vytvořit jedinečnou atmosféru svého domova či komerčních prostor. Nový vzorník látek obsahuje 211 odstínů od klasických až po metalické, takže si vybere opravdu každý. Vzorník vám velmi pomůže s výběrem. Zvolenou látku jednoduše přiložíte k oknu či nábytku a rychle si uděláte představu, jak bude prostor nově vypadat.  
Látky pro děti i alergiky
Na výběr je paleta látek vzorovaných i jednobarevných. Potřebujete-li místnost zatemňovat, skvěle poslouží látky s plně zatemňujícím účinkem. Rolety do střešních oken dětských pokojů můžete vybavit látkami s pestrými motivy, které děti jistě potěší. Vzorník obsahuje i speciální látky s obsahem skelného vlákna, které jsou vhodné zejména pro alergiky. Široký výběr barev a dekorů vás vyzve k vytvoření osobité, jedinečné kombinace.
S novou, rozšířenou kolekcí látek pro interiérové rolety, japonské stěny a vertikální žaluzie můžete realizovat své představy o harmonicky laděném interiéru.

Více informací a fotografie najdete na www.isotra.cz.
12.08.2014 | PR
  • ISOTRA a.s.

    ISOTRA je technologickým lídrem v oblasti stínicí techniky nejen v ČR, ale i ve světě. Na trhu působí již od roku 1992. Vlastní vývojem a výrobou tvoří interiérové i exteriérové žaluzie , předokenní venkovní rolety , látkové rolety , solární žaluzie , plisse , japonské stěny , screenové rolety , sítě proti hmyzu , markýzy , verandy a v neposlední řadě pergoly .


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444