Inspirujte se, jak zvelebit ložnici

V ložnici trávíme někdy až polovinu dne. Proto je důležité, abychom se v ní cítili dobře a dali si na jejím vybavení záležet. Inspirujte se a vytvořte si z vaší ložnice oázu klidu a odpočinku, kterou vám bude každý závidět!

Postel jako na zámku


Středobodem v naší ložnici je právě postel. Slyšeli jste už o amerických postelích? Postelová čela amerických postelí mohou mít až 3 metry a v ložnici je opravdu nepřehlédnete! Vyrábějí se na míru podle přání zákazníka, proto si můžete vybrat z desítek barevných provedení a materiálů. Na světovém trhu můžeme najít dva nejznámější výrobce – King Koil a Serta – kteří dodávají americké postele do nejluxusnějších hotelů světa, např. Hilton nebo Atlantis the Palm.

Stylové povlečení


U výběru povlečení je kromě vzoru důležitý i materiál. Měl by být příjemný na omak a pomáhat regulaci vzduchu po celou noc. Tuto zkušenost můžeme potvrdit u povlečení ze 100% bavlny. Používá se především v hotelech, a tak je požitek ze spánku zaručen. Jeden z výrobců povlečení je švýcarský Christian Fischbacher. K výrobě používá pouze certifikovanou vysoce kvalitní bavlnu Supima. Christian Fischbacher má vlastní návrhářské studio, ve kterém vznikají nápadité a originální motivy různých témat. Pro Christian Fischbacher je typické, že veškeré vzory vznikají nejdříve ručním namalováním a výběrem těch správných barev.


povlečení Perelin Christian Fischbacher, Royal Comfort


Péřové lůžkoviny


Péřové polštáře a přikrývky nikdy nevyjdou z módy. Především hlavně proto nabízí oproti těm umělým vynikající vlastnosti. Společnost Mühldorfer se již 100 let zabývá výrobou prémiových lůžkovin. Tajemství kvality přikrývek a polštářů spočívá ve speciálním zpracování materiálů. Husí peří je nejprve vypráno v čisté, horské pramenité vodě bez vápníku přímo z Bavorského lesa. Poté se suší speciálním horkým vzduchem, aby se zbavilo všech virů a bakterií. Samotný obal přikrývky/polštáře se ručně vyrábí z ekologicky pěstované bavlny, která nezatěžuje životní prostředí. Bavlna je testována na škodlivé látky a je vhodná i pro kojence. Zakoupit ji můžete v internetovém obchodu Royal Comfort.

Doplňky a dekorace


Poslední na řadě je to, co máme ze všeho nejraději. Při nákupu dekorací a doplňků se ukáže kreativita každého z nás. Pro zimní a podzimní období se nejvíce hodí nákup voňavých svíček. Věděli jste, že obyčejné svíčky z parafínu jsou ale škodlivé jak pro nás, tak i pro životní prostředí?
Lepší variantou jsou svíčky ze sójového vosku, které produkují až o 90 % méně kouře. Vzhledem k tomu, že jde o rostlinný výrobek jsou veganské a nenarušují přírodní rovnováhu. U svíček si musíme dát pozor i na kvalitu esenciálních olejů. Ty totiž mohou být syntetické, a tudíž nezdravé pro náš dýchací systém.

sójová svíčka s vůní santalového dřeva, Royal Comfort
05.11.2020 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444