Inspirace ze severu

Foto: www.nordicday.cz

Foto: www.nordicday.cz

Znáte nordic a industrial styl? Právě v tomto stylu nabízí internetový obchod Nordic day nábytek, bytové doplňky a dekorace. Kolekce zboží je inspirována romantikou severského venkova, vyznačuje se čistotou a neotřelými nápady. V nabídce převládá bílá, černá, šedá, krémová nebo třeba tlumená modrá barva. Pokochejte se přehlídkou dekorací a nápadů v duchu skandidávského venkova a přírody.


Nordic day přináší designové kousky těch nejlepších skandinávských značek, jako například House Doctor, Tine K Home, Nordal, By Nord, Hübsch, Madam Stoltz a mnoho dalších. Produkty společnosti Nordic day jsou určeny pro náročnějšího zákazníka, který oceňuje především kvalitu, čistý design, jedinečnost a odlišnost.

Darujte pod stromeček netradiční hrníček

V e-shopu Nordic day si můžete vybírat z originálních hrníčků, které byly inspirovány přírodou severských zemí. Unikátní hrníčky lze dokonce použít i jako nádoba na čajovou svíčku, jejíž plamen jemně prosvětlí motiv zvířátka. Vybírat si můžete z několika velikostí hrnků i druhů.


Textilie zútulní váš domov

Uvažujete o změně interiéru? Oživte jej textiliemi. Zachumlejte se do jemných plédů a dek, odpočiňte si na měkkých polštářích. Veškeré zboží je vyrobeno z kvalitních materiálů a vybírat si můžete z přírodních, designových nebo typografických motivů.


Jak si ozvláštnit interiér bez námahy

Máte chuť na změnu, ale nemáte čas, ani peníze? Rádi tvoříte DIY věci? Pořiďte si japonské washi pásky. Tyto pásky jsou vyrobené z rýžového papíru. Díky jejím jedinečným vlastnostem s nimi můžete libovolně zacházet, lepit a zase odlepovat nebo je můžete popisovat. Unikátnost washi pásků vězí v jejich transparentnosti, lze je různě přelepovat přes sebe nebo přes různé předměty. Ozdobte vaše dárky nebo si přilepte poznámku do diáře. Washi pásky jsou skvělým vánočním dárkem. Inspiraci, jak washi pásky používat, najdete u každého produktu.

Kompletní nabídku naleznete na internetových stránkách společnosti Nordic day.
17.12.2012 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444