Inspirace pro sváteční pohodu

Inspirujte se jak si doma vytvořit tu správnou útulnou atmosféru. V nabídce společnosti Scanquilt najdete zajímavé zimní povlečení, dekorační povlaky na polštářky, barevné prostírání, veselé utěrky se zástěrou ve stejném motivu nebo krásné doplňky. Už máte všechno? Tak usedněte v křesle s knížkou v ruce, pusťte si oblíbený film nebo vyrazte na procházku do přírody.

Povlečení FLANEL


Hřejivé povlečení FLANEL ze 100% bavlny vyzkoušejte, pokud rádi spíte v chladné místnosti a chcete být hezky v teple. Příjemný pocit měkkosti a hebkosti je u flanelu způsoben vlasovým efektem, který vzniká počesáním kvalitní tkaniny. Flanelové povlečení je oblíbené především v zimním období, zahřeje vás už při prvním doteku a přinese tu správnou domácí pohodu.


Dekorační povlaky na polštáře, plédy a deky


Krásné a elegantní dekorační povlaky na polštářky z velmi kvalitních materiálů jsou vhodné do moderního i klasického interiéru. Tímto drobným doplňkem si můžete oživit obývací pokoj, ložnici nebo pokoj vašich dětí.


Zachumlejte se do hebkého plédu a zpříjemněte si tak chvilky odpočinku, četbu v křesle u krbu či sledování televize. Zvolte barevné odstíny, které budou ladit s interiérem vašeho obývacího pokoje nebo ložnice a celkovou atmosféru můžete podtrhnout doplněním vhodných dekoračních polštářků. Vlněný pléd rozhodně udělá radost také jako krásný a luxusní dárek.



Přikrývky pro komfortní spánek



Prošívané nealergenní přikrývky mají příjemný omak, trvanlivost a vysokou kvalitu používaných materiálů i zpracování. Při vrstvení jemných pavučin z kvalitních polyesterových prostorově tvarovaných vláken se nepoužívají žádné chemikálie, proto si naše přikrývky zachovávají měkkost, splývavost a objemovou stálost po dlouhou dobu.


Máte rádi opravdu hřejivou přikrývku?


Velmi hřejivá přikrývka THERMO PLUS je vhodná do chladnějších místností nebo pokud jste zimomřivější. Výhoda spočívá v sepnutí dvou přikrývek. Jedna je slabší a lehčí, druhá zase celoroční a teplejší. Spojením vznikne nádherně hřejivá thermo přikrývka se vzduchovou kapsou, která dobře izoluje. Suché zipy lze opět rozpojit a vzniknou opět dvě samostatné přikrývky.

Tip: EXCLUSIVE CLIMA - vyrovnávání teplotních rozdílů - termoregulace


Termoregulační vlastnosti EXCLUSIVE CLIMA zabezpečují parafínové mikrokapsle, které jsou do vláken zapuštěny speciální technologií při spřádání. Parafínová vrstvička během zahřívání absorbuje nahromaděné teplo, na druhou stranu pokud se během noci prostředí ochlazuje, akumulované teplo se uvolňuje, zahřívá a částečně tak vyrovnává teplotní rozdíly při spánku. Tento proces chrání před rušivými výkyvy teplot během spánku a udržuje příjemné prostředí během spánku.

Prostírání na stůl


Zpestřete si vaši kuchyň a stůl a vybírejte z mnoha barev bavlněného prostírání v jednobarevném i vícebarevném provedení a v různých rozměrech.


Vánoční prostírání a prostírání s řadou jiných krásných motivů vykouzlí během okamžiku příjemnou atmosféru u vašeho stolu. Rozmanité vytkané vzory můžete měnit podle nálady nebo sezóny a vždy tak mít pro svou rodinu i přátele milé překvapení.

01.12.2020 | PR
  • SCANquilt

    Česká značka SCANquilt s více než 50 prodejnami si zakládá na vysoké kvalitě zboží, dlouhodobě nabízí jeden z nejširších programů lůžkovin a přináší nové designové trendy v bydlení.  


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444