Inovativní zárubně zajistí proudění vzduchu

Vybíráme-li dveře, hledíme nejen na jejich vzhled, ale také praktičnost a bezpečnost. Požadavků na dokonalé dveře je tolik, že často musíme ze svých nároků slevit. V otázce odvětrávání místností však žádných ústupků není třeba.

Společnost CAG s.r.o. vyřešila problém s odvětráváním místnosti, který je aktuální zvláště u pasivních domů. Řešení však uvítají i obyvatelé ostatních prostor, kteří chtějí zajistit příjemné klima a dostatek čerstvého vzduchu.
Jak zajistit proudění vzduchu
Pokud chceme zajistit možnost volného proudění vzduchu skrz dveře, běžný způsob představuje ventilační mřížka. Její instalace však narušuje plochu a celkový vzhled dveří. Další možnost představuje vytvoření mezery mezi podlahou a spodní hranou dveří. Obě řešení narušují celistvost a kazí design, vedle vzduchu zde navíc prochází světlo a zároveň se významně snižuje izolace hluku.
 
Řešení, které jde ruku v ruce s designem
Společnosti CAG s.r.o. přichází s inovativním řešením, novinkou, která je chráněna průmyslovým vzorem – zárubní FABI. Tento systém zajišťuje chytré větrání, které nezmění vzhled dveří, a přitom vytvoří otvor mezi místnostmi. Větrací kanálek je umístěn na vrchní části zárubně mezi ostěním, obložkou a zdí. Plocha dveří a stěny tak není nijak narušena. Montáž nevyžaduje žádných náročných zednických úprav. Díky profilu, který je vyplněn polykarbonátem a filtračním páskem, jsou zachovány požadované hodnoty hlukové izolace.
Novinka za zaváděcí ceny
Výhodou inovativní zárubně FABI je možnost aplikace na všechny dostupné modely dveří. Protože jde o novinku na trhu, společnost CAG s.r.o. si pro zájemce připravila cenovou akci. Toto unikátní řešení zárubně s provětráváním lze získat za zaváděcí cenu, s příplatkem pouze 150 Kč oproti běžné obložkové zárubni.
bydlinek
Časově omezená nabídka na dveře a vestavěné skříně se slevou

Český výrobce zdravých a poctivých dveří CAG připravil pro své zákazníky akci. Během března a dubna 2014 nabízí 20% slevu na nejoblíbenější modely dveří se zárubní v dekoru laminát reliéf. Při objednávce dveří vám navíc společnost CAG poskytne kupón se slevou 20 % na vestavěné skříně. Kupon je přenosný a platí 6 měsíců. Více informací a seznam vzorkoven najdete na www.dverecag.cz nebo na zelené lince: 800 262 929.
18.03.2014

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444