Infrasauny a vířivky se hodí do domácností i wellness center

Infrasauna nachází své místo čím dál častěji v domácích wellness lázních. Mnozí totiž nemají čas navštěvovat wellness centra nebo ve svém okolí žádné nemají. Někteří si také spočítali, že pořízením infrasauny ušetří. Mít domácí wellness je velmi jednoduché a cenově dostupné, protože kvalitní saunu seženete již kolem 15 000 Kč.

Pozitivní účinky infrasaun na naše zdraví

Díky infračervenému záření vaše tělo při nižší teplotě vydá dvojnásobné až trojnásobné množství potu. Infrasaunu stačí vyhřát na teplotu do 60 stupňů Celsia a bude pracovat stejně efektivně jako finská sauna. Nižší teplota je navíc po konzultaci s ošetřujícím lékařem vhodná i pro lidi se srdečními onemocněními.

Infrasauna uleví vašemu tělu od bolestí pohybového aparátu, posiluje vaši imunitu a léčí ekzém či lupénku. V infrasauně navíc dochází k detoxikaci organizmu a regulaci krevního oběhu. Nižší teplota je důvodem, že v sauně s infračerveným zářením můžete strávit až 40 minut. Poté se ochladíte vlažnou vodou ve sprše. Na rozdíl od finské sauny se z účinků infrasauny můžete těšit i několikrát týdně.


Vyberte si svou saunu online a přijďte se podívat na vystavený model

Stránky hanscraft.com představují bohatou nabídku saun. Kromě již zmíněných infrakabin zde najdete i tradiční finské sauny nebo třeba specialitu v podobě estonské venkovní sauny. Můžete si vybrat z několika modelů v různých provedeních a zvolit si tak design, který nejvíce odpovídá vašim specifickým požadavkům. V nabídce naleznete i modely pro jednu osobu, saunu tedy lze umístit do malého bytu.

Základem kvalitních saun je kvalitní dřevo, ze kterého je vyrobený interiér i exteriér. Ve výbavě jim nechybí kvalitní keramické zářiče nebo digitální ovládací panel. Infrasauny, finské sauny, sudové i iglú sauny si můžete prohlédnout na showroomu v Čestlicích a Liberci.

Vířivky, které splní vaše očekávání

Pořiďte si vlastní vířivku a poznejte, co je to opravdová relaxace. Trendem současné doby je vlastní domácí wellness centrum. A to především proto, že je to pohodlné. Už nemusíte nikam jezdit, hydromasáž si můžete dopřát kdykoliv během dne či noci a navíc se ve vířivce vyřádí všechny věkové kategorie -  dospělí, děti i senioři.

Mějte vysoké nároky

Výběr vířivky je velmi důležitý. Vyhněte se příliš levným modelům, které mohou mít sníženou životnost. Důležité jsou kvalitní izolační materiály, které spolehlivě zabrání úniku tepla a voda se proto nemusí neustále přihřívat. Pokud se rozhodnete pro vířivou vanu, tak musíte počítat s investicí několika desítek tisíc. Mnohem dražší jsou samozřejmě pevné vířivky, které trvale umístíte doma v koupelně nebo venku na terase. Tyto vířivky však budete mít na několik let. Oblíbené jsou i ty nafukovací, mají však sníženou životnost a omezený výběr designů.

V precizně zpracované vířivé vaně si dopřejete masáž celého těla. Můžete si zvolit mezi několika pohodlnými polohami a také máte možnost volby sekvenční terapie, například v podobě masáže zad či chodidel. Hydromasážní trysky mají několik funkcí, které uleví vašemu pohybovému aparátu. Důležitá je prostornost nebo dobré podmínky pro děti. Samozřejmostí pak bývá jednoduchý ovládací displej, kde si vše navolíte.


Výběr vířivky v obchodě Hanscraft

Pevné i nafukovací vířivé vany v prvotřídní kvalitě si můžete prohlédnout online na stránkách hanscraft.com. Při výběru vířivé vany zákazníci upřednostňují osobní konzultaci se specialisty, proto můžete navštívit hned dva showroomy, kde si vše můžete prohlédnout a osahat. První se nachází v Čestlicích a druhý v Liberci. Fundovaní odborníci vám věnují přesně tolik času, kolik jen budete potřebovat, vše vám vysvětlí a předvedou.
15.03.2018
  • HANSCRAFT, s.r.o.

    HANSCRAFT, s.r.o. je výrobně obchodní společností se sídlem v Praze a vlastní výrobou kvalitních českých vířivých van v Chrášťanech u Prahy. Dále nabízí široký sortiment akrylátových i nafukovacích vířivek z dovozu, sauny a infrasauny, zahradní nábytek, grily Weber, solární sprchy, bazénové příslušenství a elektrokola.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444