Ikonické nádobí Stelton nově na DesignVille

Když se řekne “termoska”, mnohým se vybaví nádobí z dílny dánské značky Stelton, která právě tímto kusem nádobí dobyla svět designu. Nádobí Stelton, které v sobě spojuje nadčasový styl s precizním zpracováním typickým pro skandinávský design, můžete nyní zakoupit také na DesignVille.

DesignVille miluje skandinávský design, a proto v sortimentu e-shopu a brněnské prodejny nesmí chybět ani zboží dánské značky Stelton. Ta patří ve světě skandinávského designu k respektovaným značkám s bohatou tradicí a širokým sortimentem především nádobí a dalších bytových doplňků.

Vlajkovou lodí sortimentu značky Stelton jsou termosky EM s typickým válcovitým tvarem a inovativním uzávěrem, díky kterému zůstane nápoj uvnitř dlouho horký a při nalévání neukápne ani kapka. Termosky, které navrhl Erik Magnussen v 70. letech, se rychle staly bestsellerem oblíbeným po celém světě.

Při návrhu těchto ikonických termosek vycházel designér Erik Magnussen z úplně první kolekce, kterou Stelton uvedl o pár let dříve. Tou byla nadčasová série nádobí Cylinda Line, kterou pro Stelton nenavrhl nikdo jiný než velikán skandinávského designu, Arne Jacobsen.

Po kolekci Cylinda Line a termoskách EM se sortiment značky dále rozšiřoval a vznikla tak například kolekce Emma inspirovaná životním stylem na dánském venkově či kolekce Theo, jež se naopak inspirovala daleko na východě v japonském stolování.

Ať už Stelton spolupracoval s různými designéry či se inspiroval v různých kulturách, jisté charakteristiky se nikdy nezměnily. Nádobí Stelton je nadčasové, funkční, kvalitní a inovativní - zkrátka “must-have”, jež vždy respektuje bohatou tradici skandinávského designu. Tento profil značky shrnuje její heslo: “Stelton state of mind” - tedy jakési rozpoložení, jež ctí hodnoty, jakými jsou kvalita, tradice, styl a preciznost.

Pokud tedy hledáte nádobí nejen krásné vzhledem, ale také zajímavé svým příběhem, zavítejte na stránky e-shopu DesignVille.cz a nebo rovnou do showroomu DesignVille na ulici Vodova 68 v Brně. Ochuzeni o značku Stelton nemusí být ani slovenští zákazníci, jež mohou nakupovat ve slovenském e-shopu DesignVille.sk.
24.10.2016 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444