I terasa může mít charisma

Také toužíte po terase, která bude funkční, elegantní, s dlouhou životností a nebudete se o ni muset starat? Tyto představy nemusí zůstat jen sny. Všechny uvedené požadavky splňuje unikátní materiál Twinson O-Terrace od společnosti Deceuninck. Terasy z materiálu Twinson O-Terrace jsou praktické, pevné a snadno udržovatelné. Vynikají také dlouhou životností a vybrat si můžete z široké škály barevných variant.

Revoluční materiál Twinson od společnosti Deceuninck kombinující v sobě výhody dřeva a PVC by v budoucnu mohl zcela nahradit dřevo jako stavební materiál. Možnosti využití tohoto materiálu jsou široké. Twinson je voděvzdorný, nekroutí se ani se neštěpí. Snadno se montuje a může se formovat do různých geometrických tvarů. V současné době se nejčastěji používá pro stavbu teras, a to samostatně stojících nebo těch, které jsou součástí domů, zahradních chodníčků či venkovních schodů. Pro svůj neklouzavý povrch je ideálním materiálem pro obložení ploch u bazénů.

Twinson je také velice pevný a odolný proti plísním, škůdcům či dřevokazným houbám. Na rozdíl od dřevěných teras je Twinson bezúdržbový, a tak čas, který byste věnovali napouštění dřevěných teras oleji či výměně zničených prken po zimě, můžete příjemně strávit se svou rodinou či přáteli. V případě ušpinění stačí povrch terasy ostříkat vodou.

Materiál Twinson O-Terrace je moderní bezúdržbový stavební materiál, který je zároveň šetrný k životnímu prostředí. Je plně recyklovatelný a je vynikající alternativou k tvrdým dřevům, která jsou dostupná pouze v ohrožených deštných pralesech. Twinson O-Terrace obsahuje dřevo borovice, která rychle roste v neustále obnovovaných lesích.

Domácí kutilové jistě ocení i jednoduchou montáž, neboť samotné sestavení terasy je nenáročné. Terasové desky Twinson O-Terrace se totiž díky skrytému systému nerezových spojek připevní na předem připravený rošt a snadno ukončí soklovou krycí lištou. Twinson O-Terrace je nabízen v osmi barevných odstínech – mandlově béžové, olivově zelené, meruňkově hnědé, lískově hnědé, kůrově hnědé, drnově hnědé, lékořicově černé a kamenně šedé. Každý si tedy může vybrat vhodný odstín tak, aby dokonale ladil s okolním prostředím.

Více informací najdete na www.deceuninck.cz. Kontaktovat můžete společnost Deceuninck také na telefonu +420 547 427 777 nebo e-mailem: deceuninck.spol@deceuninck.com. Seznam prodejců systému Twinson naleznete na: https://www.deceuninck.cz/vyrobci-prodejci/.
13.07.2009

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444