I odpočívat můžete stylově

Místo, kde odpočíváte po náročném pracovním dni nebo jen tak trávíte volné chvíle s rodinou či přáteli, by mělo být vyjímečné. S novinkami značek DEDON a Minotti pro toto léto vytvoříte na své zahradě či terase relaxační zónu, která vzbudí zasloužený zájem. Outdoorový program těchto značek nabízí nejen dokonalý odpočinek, ale především špičkový design a kvalitní materiály.

Minotti

Značka Minotti letos představila modulární systém Quadrado, který rozhodně změní váš venkovní prostor v originál. Tento nábytek působí velmi mladým a moderním vzhledem. Jeho samostatné čtvercové polštáře mají velmi vzdušný a lehký vzhled, moduly navíc můžete libovolně skládat, takže získáte nekonečnou škálu možností uspořádání vaší terasy. Ve vašem venkovním prostředí najde své místo také nový stůl Van Dyck, obklopený židlemi York Cord, lemován křesly Prince Cord. Posaďte se prosím ...
 
 

DEDON

Objevte nejnovější  zahradní nábytek od DEDONu. Designéři Edward Barber, Jay Osgerby, Sebastian Herkner, Lorenzo Bozzoli a Jean-Marie Massaud pro vás navrhli novinky a inovace pro tuto sezónu. Teakový program TIBBO nastavuje nový standard pro luxusní lenošení, který představují mimořádně komfortní dvoj a tří místné pohovky a plážové židle. Nekonvenční řada MBRACE nyní přichází s novými barvami potahů, nově řadu doplnila i pohodlná lenoška. Další novinkou je jídelní sestava, která vám poskytne útulnost jako v kokonu krásného motýla. Elegantní řada SEAYOU je obohacena o klasické lehátko, které dostalo moderní inovace. Jednoduchý a zároveň sofistikovaný směr kolece BRIXX nově obsahuje moduly s pevným opěradlem pro ještě větší pohodlí a všestrannost.
 
 
Obě tyto značky a mnoho dalšího najdete v showroomu Stopka v Praze, Klimentská ulice 46 a 48.
Více informací na www.stopka.cz.
13.07.2018 | PR
  • Miele Center Stopka Praha

    „Svět se mění. Interiéry také.“ Již dvacet let přinášíme do vašich interiérů špičkový design, světové trendy a nejvyšší kvalitu od vybraných světových značek. Přístup značky Stopka je založený na vytváření vlastního stylu, naplnění touhy po změně a vyjádření vašich životních potřeb. Jsme připraveni vám poskytnout individuální péči a interiérové architektonické poradenství, nalézt jedinečný domov i realizovat vaše sny a přání. Náš tým architektů, designérů a realizátorů dokáže prakticky vše. V kvalitě, kterou jinde nenajdete.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444