I malou zahradu můžete proměnit v dětský ráj

Letní prázdniny klepou na dveře a zejména děti už se několika týdnů bez školy nemohou dočkat. Pokud máte u domu nebo bytu alespoň kousek volného prostoru, není nic jednoduššího, než vytvořit dětem na léto další hrací plochu mimo pokojíček. Marimex vám nabízí řešení, jak i z malé zahrádky či předzahrádky vytvořit zábavný kout, který si vaše děti oblíbí a budou zde rády trávit čas.

A to je k nezaplacení zejména o prázdninách, kdy si děti nevybijí energii ve škole a při mimoškolních aktivitách. Navíc nebudete muset chodit každý den na přeplněná hřiště a koupaliště. Dětské dovádění můžete sledovat v pohodlí domova a pokud se sejde více dětí, poskytnout jim bezpečné zázemí pro hry i občerstvení.

Důležité je i přemýšlet nad možnostmi pozdějšího uskladnění, popřípadě využití hraček jak v exteriéru, tak i interiéru. Zde je několik tipů, jak můžete šikovně využít vaši zahrádku i přes to, že je zdánlivě malá.
 

Dětský domeček

Ideální dětská skrýš nejen na zahradu. Vzpomeňte si, jak jste si jako malí stavěli bunkry z dek a židlí. Jen to nebylo vždy bezpečné a občas se bunkr zřítil. Dopřejte bezpečnou schovávačku i vašim dětem. Průchozí domeček s okénky je vhodný do exteriéru i interiéru, velmi snadno se udržuje a dá se lehce složit, takže se vejde pod postel nebo do skříně.
 
 
Pískoviště
Bez pískoviště by to nebylo ono. Pokud nechcete trávit hodiny přípravou plochy pro dno pískoviště, je pro vás optimální variantou pískoviště plastové. Víko zakryje a ochrání pískoviště před znečištěním či nezvanými hosty v době, kdy se nepoužívá. Některá plastová pískoviště obsahují i sedátka. Dítě tak nemusí sedět na studeném nebo naopak rozpáleném písku. V zimních měsících můžete pískoviště využít jako bazének na míčky.
 
 
Skluzavka
Skluzavka nesmí chybět na žádném dětském hřišti a ani u vás doma. Důležitá je zejména stabilita a bytelnost produktu. Lze ji využít samostatně nebo přisunout k nafukovacímu bazénu. Skluzavku lze velmi snadno složit a uskladnit.
 
 
Nafukovací bazén
Teprve s bazénem přichází ta pravá letní zábava. Zchladit se v letních vedrech ocení jak děti, tak rodiče. Velký bazén se vám na zahrádku nevejde? Nevadí, nafukovací je kvalitní náhradou. Vybírat si můžete bazénky pro nejmenší, klasické kruhové nebo větší obdélníkové. Právě bazén obdélníkového tvaru sedne na jakoukoliv část zahrady včetně rohů. Představuje ideální dojezdovou plochu pro skluzavku, kdy v druhé části bazénu je stále dostatek prostoru pro další dovádění. Bazén je možné velice snadno zabalit, uložit a připravit na další sezónu. K nafouknutí stačí obyčejná velkoobjemová ruční nebo nožní pumpa.
 
 
A to není zdaleka vše! Marimex přináší spoustu dalších hraček na zahradu. Nechte se inspirovat na www.marimex.cz/hracky-na-zahradu.
26.06.2018 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444