I Brno má své Říčany aneb Dům za cenu bytu

Krátká dojezdová vzdálenost do města, pěkné prostředí na úpatí Vysočiny, klidné a finančně dostupné bydlení, bezpečné pro děti a komfortní pro jejich rodiče. Bydlení v Říčanech u Brna má všechny tyto parametry a momentálně tu vlastní dům pořídíte velmi výhodně.

V posledních měsících se ceny bytů a domů neustále zdražují. V Říčanech u Brna vzniká projekt rodinných domů ALEA, který je zajímavý nejenom z hlediska provedení a kvality, ale také cenou – v ceně bytu tu pořídíte celý dům. Částka za stometrový byt v Brně v současnosti šplhá k šesti milionům korun, v Říčanech, vzdálených osm kilometrů od města, za tuto sumu pořídíte moderní rodinný dům o rozloze 130 m2 s vlastní zahradou, garáží a dalším parkovacím stáním před domem.

Rodinné domy ALEA s dispozicemi 4 nebo 5+kk se inspirují funkcionalismem a velkorysostí prostoru. Přízemí je se zahradou propojeno posuvným oknem, místnosti jsou prostorné a důmyslně propojené, nadstandardně velká koupelna je vhodná také pro wellness aktivity. Domy jsou zařízeny kvalitními technologiemi a materiály, nadstandardním zateplením, podlahovým topením a korkovými podlahami. Koupelny a toalety jsou vybavené značkou Kaldewei a Villeroy&Boch, na zahradě najdete zelenou technologii pro sběr dešťové vody.

Říčany, nacházející se osm kilometrů západně od Brna, jsou ideální především pro rodiny. Děti tu můžete nechat volně běhat po vesnici, aniž byste se obávali běžných městských hrozeb. Obec leží v pěkné přírodě na okraji Českomoravské vysočiny a nedaleko Brněnské přehrady. Nechybí zde obchody, restaurace, základní a mateřská škola, lékaři pro děti i dospělé či sportovní kluby. Do Brna se odsud autem dostanete během dvaceti minut. Leží u dálnice D1, ale využít můžete také perfektní dopravní obslužnost autobusy, díky kterým je cesta z okrajových částí města do centra stejně dlouhá, ne-li delší.
Více informací se dozvíte na adrese: www.ricanydomy.cz.
25.01.2017 | PR
  • All Inclusive Development a.s.

    Exkluzivní projekty, které jinde nenajdete. Jsme přední brněnský developer, který se zaměřuje na nadstandardní nemovitosti vybavené špičkovými technologiemi. Naší devízou jsou výjimečné solitérní projekty, které ladíme do těch nejmenších detailů. Klientům chceme nabízet komfortní bydlení, ve kterém se budou od první chvíle cítit jako doma.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444