Hypoúvěr od Modré pyramidy vám pomůže k vlastnímu bydlení

Říká se, že pořízení vlastního bytu či domu patří k nejvíce stresujícím událostem v lidském životě. Klienti Modré pyramidy, kteří využili pro financování bydlení Hypoúvěr, vám ale jistě potvrdí, že to může jít i jinak. Hypoúvěr od Modré pyramidy byl totiž sestaven tak, aby využil toho nejlepšího jak ze světa hypoték, tak i ze světa úvěrů ze stavebního spoření. Díky tomu má Hypoúvěr následující přednosti.

Přednosti Hypoúvěru od Modré pyramidy:

 
  • úroková sazba 1,99 % p. a.,

  • maximální možná doba splatnosti může činit až 28 let,
  • uhrazené úroky lze odečíst od základu daně,

  • můžete využívat státní podporu, která souvisí se stavebním spořením.

Ukažme si některé modelové situace. Hypoúvěr od Modré pyramidy na částku 1 000 000 Kč můžete v případě úročení sazbou 1,99 % p. a. mít za pouhých 3 637 Kč měsíčně, takže váš rozpočet nebude nijak významněji zatížen. Při úvěru ve výši 500 000 Kč pak bude výše splátky při dané úrokové míře činit dokonce jen 1 733 Kč měsíčně.

Jak získat výhodný úvěr na bydlení


Pokud máte zájem o výhodný Hypoúvěr, není nic snazšího, než si sjednat schůzku s kvalifikovaným finančním poradcem od Modré pyramidy. Ten vám pomůže se sestavením ideálního finančního produktu, který bude vyhovovat vašim potřebám a současně bude co nejvýhodnější. Pokud již máte u jiné společnosti sjednánu hypotéku, ale Hypoúvěr od Modré pyramidy se vám líbí, můžete si úvěr jednoduše převést. Refinancování vám může pomoci snížit výši splátek i úroků.

Jak postupovat, pokud máte o Hypoúvěr zájem


Nejprve si můžete prostudovat obecné informace o tom, jak vlastně úvěr na bydlení od Modré pyramidy funguje (na webu https://www.modrapyramida.cz) a pak jednoduše vyplníte kontaktní formulář v dolní části stránky. Kvalifikovaný zástupce Modré pyramidy se vám sám ozve a dojedná si s vámi schůzku. Využijte výhodných úrokových sazeb i vy a sjednejte si moderní Hypoúvěr od Modré pyramidy.
23.04.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444