Hypoteční banka nabízí jako první Hypotéku on-line, a to s 50% slevou

Pouhým využitím služby Hypotéka on-line na internetových stránkách Hypoteční banky získají klienti 50% slevu z poplatku za sjednání úvěru. Jedná se o jednoduchý nástroj, který na českém trhu dosud scházel. Hypoteční banka jej připravila pro klienty, kteří rádi využívají moderní technologie a chtějí mít celé plánování ve vlastních rukou. Prostřednictvím internetového formuláře si klienti nastaví úvěr podle svých potřeb a po vyplnění kontaktních údajů si mohou sjednat schůzku s hypotečním poradcem. Úvěr pak získají na pobočce rychleji a se slevou.

Z průzkumu provedeného pro Hypoteční banku vyplývá, že hypoteční úvěr je širokou veřejností stále vnímán jako složitý finanční produkt. Proto jsme pro zájemce o hypoteční financování připravili velice snadný nástroj, díky němuž si mohou ve čtyřech krocích sami nastavit parametry hypotéky podle svých potřeb. Nepotřebují k tomu už žádné finanční ani jiné odborné znalosti, stačí, když budou vědět, co chtějí a jaké jsou jejich finanční možnosti, vysvětluje fungování novinky Jana Hezinová, ředitelka marketingu a PR Hypoteční banky.

Odkaz na Hypotéku on-line je přímo z úvodní stránky www.hypotecnibanka.cz. Modelování vlastní hypotéky přes internet je jednoduché a intuitivní. Klient si sám libovolně nastavuje parametry ve čtyřech krocích, ale přitom se může kdykoli vrátit a zadané údaje upravit. Zvolené prvky jednotlivých kroků neustále vidí v pravé části monitoru. Hypotéku on-line může ale klidně i opustit, libovolně si dohledat informace na webu Hypoteční banky a ke své rozpracované hypotéce se pak vrátit.

Výstupem Hypotéky on-line je:
  • souhrn zadaných parametrů
  • seznam potřebných dokladů
  • výše min. úrokové sazby
  • výše souvisejících poplatků
  • další užitečné rady související s hypotékou
  • 50% sleva z poplatku za zpracování úvěru

Hypotéku on-line, respektive výsledný výpočet podle vybraných parametrů, si pak klient může vytisknout, uložit nebo třeba poslat e-mailem. K modelování hypotečního úvěru systém nežádá od klienta žádnou registraci ani osobní údaje. Volitelně při posledním pátém kroku elektronickém odeslání objednávky hypotečního úvěru klient vyplní nejnutnější kontaktní údaje (jméno, příjmení, telefon, okres bydliště). Na základě toho jej pak bude kontaktovat hypoteční poradce kvůli sjednání schůzky a klient získá 50% slevu z poplatku za zpracování úvěru.

David Sahula, manažer PR, Hypoteční banka
t +420 242 419 419, m +420 731 134 198, sahula.david@hypotecnibanka.cz
20.03.2007

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444