Hrubá stavba Rezidenčního parku Baarova dokončena

Na konci května byla dokončena hrubá stavba všech tří objektů Rezidenčního parku Baarova. Developerská společnost PASSERINVEST GROUP se tak postupně přibližuje k plánované kolaudaci, která proběhne koncem listopadu 2011.

Rezidenční park Baarova je moderní bytový projekt, který se nachází v těsné blízkosti komplexu BB Centra na Praze 4.  Projekt nabízí 139 bytových jednotek v dispozicích od 2 + kk do 6 + kk v rozměrech 50 m² - 170m². Skládá se ze tří samostatných objektů, bytových domů, mezi nimiž vznikne moderní vnitroblok. Václav Černý, sales manager společnosti PASSERINVEST GROUP, k projektu říká: „S dokončením hrubé stavby dostal projekt svoji reálnou tvář. Pro naše klienty jsme v Rezidenční park Baarovatéto fázi připravili stavebně dokončený vzorový byt a také jsme se snažili pomocí vizualizací společných prostor jako je recepce, chodby a jednotlivé vstupy přiblížit klientům jejich konečnou podobu. “

Lokalita, v níž se Rezidenční park Baarova nachází, se může pochlubit výbornou dopravní dostupností (jedna stanice autobusem z metra Budějovická a přímé napojení na pražskou magistrálu) a bohatou občanskou vybaveností. Kromě celé řady obchodů a služeb zde noví majitelé naleznou několik restaurací a kaváren, wellness a fitness Balance Club Brumlovka nebo zelenou oázu v podobě Baarova parku, který těsně navazuje na rezidenční projekt. Nechybějí zde ani zdravotnická zařízení, lékárna, dětské a multifunkční hřiště, mateřská a základní škola nebo Společenské centrum. Všechny tyto služby výrazně zvyšují kvalitu  bydlení v Rezidenčním parku Baarova.

Za architektonickým návrhem Rezidenčního parku Baarova stojí studio CMC architects, generálním dodavatelem je PSJ a financující bankou UniCredit Bank.

Více informací na www.baarova.cz.
02.06.2011 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444