Hra se světlem, stínem a barvami

Hra se světlem a stínem v interiéru, to je sluneční ochrana a její typ. Dnes si můžete zvolit mezi roletou, žaluzií, vertikální lamelovou žaluzií, plisé, shrnovací roletou nebo japonskou stěnou.

Všechny tyto prvky sluneční ochrany můžete získat z programu GARDINIA i z programu ALUGARD. V čem že je rozdíl mezi těmito značkami? Odpověď je jednoduchá: V programu GARDINIA najdete všechny tyto prvky v sériovém provedení, program ALUGARD vám tyto produkty nabízí v širší paletě a v rozměru přesně pro váš interiér.

Ale pojďme k podstatě věci, pojďme si hrát se světlem a stínem, pojďme si hrát s barvou v interiéru.

Tak například roleta, prvek sluneční ochrany, který nás provázel životem od dětství, plní v současné době nejenom úlohu zastínění, nebo ochrany proti zvídavým pohledům do interiéru, ale je také nezbytným prvkem dekorace interiéru. Provedení rolety z hlediska barevnosti, nebo z pohledu techniky ovládání dává každému možnost splnit si svou představu o její úloze.

Klasické jsou rolety zastiňovací, které pouze interiér zastíní, nebo případně průnikem světla přes roletovou tkaninu interiér zajímavě dobarví. Pro dobré spaní užijeme rolety zatemňovací, které mají buď tkaninu hustější, nebo mají rubovou část opatřenu zátěrem, který světlo nepropustí, nebo dokonce, v případě zátěru hliníkovou vrstvou, dotěrné paprsky odrazí. Taková roleta přispěje k tepelné pohodě interiéru a chrání jej před přehřátím. Zcela určitě její služby ocení majítelé podkrovních bytů, či ateliérů, nebo obyvatelé místností, kde se sluníčko snaží plnou silou do interiéru proniknout.

Shrnovací, nebo římská roleta je dalším prvkem, který vám pomůže interiér před sluníčkem úspěšně ochránit. Že se vám nechce roletu, či shrnovací roletu ovládat ručně řetízkem? Nevadí. Máme pro vás řešení. Elektricky ovládaná roleta nabízí komfort obsluhy, který můžete zakomponovat i do inteligentního systému vašeho domu a pak už nemusíte skoro nic, jen si užívat příjemně zastíněného interiéru v barvách, které vaši pohodu jenom umocní.

Dalším moderním prvkem zastínění interiéru je japonská stěna. Barvy si vyberete z katalogu ALUGARD, šířku panelu si zvolíte podle své potřeby a systém ovládání už záleží jenom na vašem rozhodnutí. Samozřejmě i japonskou stěnu lze vybavit elektromotorem, který rovněž může komunikovat s inteligentním systémem rodinného domu.

Zkusíte to? Věřte tomu, že pokud se pro roletu, shrnovací roletu, nebo japonskou stěnu rozhodnete, nebudete litovat. Interiér, který je chráněn před prudkými paprsky sluníčka zve k odpočinku a vyvolává přijemnou náladu.

Podívejte se na stránky www.gardinia.cz a vyberte si podle vaší představy přesně to, co váš interiér potřebuje. Na vaši návštěvu se těší tým odborníků, který je připraven vám s řešením vašich potřeb pomoci.
20.03.2013 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444