Hnědé koupelny jak je neznáte

Firma M.B.KERAMIKA se každoročně účastní mezinárodních veletrhů s keramickými obklady a dlažbami. Svým zákazníkům proto z tohoto světa přináší novinky a trendy. Nyní představuje několik sérií, které vás přesvědčí, že hnědá koupelna rozhodně nemusí být fádní a „klasická“. Inspirujte se.

BORA

BORA patří mezi nejoblíbenější zákaznické série. Moderní design imitující betonový povrch a teplé zemité barvy přímo svádí k použití do elegantní a útulné koupelny, ve které se žije.

Přednosti

  • Velké formáty – minimalizují počet spár a usnadňují údržbu. Zároveň celý prostor sjednotí a opticky zvětší. Boru firma nabízí až v rozměru 120 x 60 cm.
  • Jemné dekorace – plastické vlnky na obkladu se decentně propojí s ostatním koupelnovým zařízením.
  • Lapovaná varianta – pokud nechcete jen matný obklad, vyberte si lapované provedení – kachle je přeleštěna (ale ne zcela vyleštěna) a při dopadu světla získává obklad třpytivý efekt s odlesky.
  • Mozaika – ke každé barvě si můžete vybrat i mozaiku lepenou na síti tvořenou z řezaných pásků – můžete ji stříhat a ohýbat podle svého přání.
Dlaždice této série můžete bez obav použít nejen do interiéru, ale i exteriéru. Sjednoťte svou koupelnu i s dalšími obytnými místnostmi v domě – s kuchyní, terasou nebo třeba halou.

LAIA

Laia - to je matný obklad v nenápadném dekoru dřeva. Tato koupelnová kolekce má 3 hlavní plusy pro zákazníky:
 
  • Formát je velmi zajímavý 30 x 80 cm a lze ho použít k pokládce svisle i vodorovně.
  • Cena tohoto materiálu je velmi příznivá. Zajímavý a neotřelý materiál velmi dobrých vlastností za cenu jednoduchých a jednobarevných obkladů určitě osloví široké vrstvy zákazníků. 
  • Svisle pruhované skleněné listelo dodá obkladům šmrnc.
 V podobném vzhledu je i další cenově zajímavá koupelnová série Linea. Přijďte se podívat do prodejen M.B.KERAMIKA.

AMBITION

Série Ambition je další hnědo-béžová koupelnová série se vzhledem cementové nebo betonové stěrky s jakoby mramorovaným žilkováním. Super jemný povrch dává vyniknout dekorům:
  • s industriální tématikou – města načrtnutá tužkou
  • s damaškovým vzorem – velmi decentní a jemný
  • s květinovým třpytivým dekorem 
To vše v netypickém formátu 28 x 85 cm. Inspirujte se.

HILLS

Série Hills je důkazem toho, že i dlaždice v imitaci kamene, v tomto případě s efektem podemletých břehů písečného koryta řeky, se skvěle hodí jako dlažba nebo obklad, a to nejen do koupelny. Různorodé probarvení a obdélníkové formáty, které nabízejí množství pokládek, dodávají této sérii skutečně luxusní vzhled a přitom za přijatelnou cenu. Nejoblíbenější formát je především 30 x 60 cm.

Kontaktujte obchodní zástupce společnosti M.B.KERAMIKA a dozvíte se víc.
14.04.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444