Hliníkové pergoly – bezúdržbové, elegantní a praktické

Zatoužili jste mít na zahradě či terase pergolu? Pokud hledáte elegantní a zároveň bezúdržbové řešení s dlouhou životností, hliníkové pergoly vás rozhodně nezklamou. Vybrat si přitom můžete z různých provedení, od ekonomických až po luxusní, které uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky.

One, Two, Three

Jedna, dva, tři. Tak zní názvy hliníkových konstrukcí, které v sobě spojují výhody dobré funkčnosti a velice příznivé ceny. Ekonomickou variantu ONE lze dodat v 15 různých rozměrech, s mléčným nebo čirým polykarbonátem. Na výběr přitom máte z bílého, antracitového a stříbrného provedení.

Varianta TWO pak umožňuje přizpůsobit konstrukci individuálním požadavkům a lze ji rovněž rozšířit na zimní zahradu.

A do třetice všeho dobrého – pokud zvolíte pergolu Bergmann THREE, můžete už vybírat celkem ze dvou set odstínů dle vzorníku RAL. Další výhodou jsou speciální zesílené profily a krycí hliníkové střešní lišty jsou vyvedené do barvy pergoly. K zastřešení se pak používá bezpečnostní sklo.  
Hlinikove pergoly one two three

BIO ochrana před nepřízní počasí

Pokud hledáte řešení, které vás ochrání nejen před žhavými slunečními paprsky, ale i před nepřízní počasí, vřele doporučujeme kompromis mezi markýzou a přístřeškem v podobě hliníkové pergoly BIO. Toto řešení dokáže zároveň zajistit přirozené větrání a zabránit tak skleníkovému efektu. Nakloněním lamel pak regulujete teplotu a prostup slunečního světla a dle potřeby nastavujete jeho intenzitu. Ovládání je možné jak ručně či klikou, tak i dálkové. 
Hliníková pergola BIO

Luxusní elegance pro náročné 

Náročnější zákazníky uspokojí nejluxusnější produkty v kategorii Outdoor Living v podobě pergol BRUSTOR s možností vestavěných bočních clon, které lze díky rafinovanému systému slučovat, nastavovat a rozšiřovat dle libosti. K zastínění lze použít nejen naklápěcí lamely, ale také balchadýn. V tomto případě můžete za příznivého počasí shrnout látku a užívat si otevřený prostor. Komfort dálkového ovládání je zde samozřejmostí.

Balchadýn může být i součástí pergol Corradi, atypické varianty stínění, která navíc umožňuje instalaci zástěny, která Vás ochrání před větrem.
Hliníková pergola Corradi

Variabilní pergoly CS 

Přednosti nerušeného vzhledu bez viditelných spojů a variabilního sklonu potahu kvůli nízkému slunci a zároveň zatahování potahu nabízejí pergoly CS, které lze libovolně kombinovat. Zajímavé řešení přináší pergola s klasicky podvěšenou látkou, kterou lze vytahovat jak ručně, tak elektricky. V případě velkoplošné terasy oceníte typ, kde jde látka zatáhnout až do boční stěny.

Více inspirace pro svou zahradu či terasu načerpáte na www.rolrols.cz. Pokud si budete přát, můžete si ke své pergole objednat skleněné posuvné stěny, stejně jako doplňky, například LED bodové osvětlení, přídavné topné těleso či exteriérové nebo interiérové stínění.
08.06.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444