Hledáte nového pomocníka do kuchyně? Amica představuje novou řadu myček!

Už vás nebaví být utlačováni špinavým nádobím ve vlastní kuchyni a nakonec trávit volný čas nad dřezem? Máme pro vás řešení! Společnost Amica představuje novou řadou moderních myček nádobí.

Amica je známý evropský výrobce vestavných i volně stojících domácích spotřebičů. Mezi hlavní produkty, které značka nabízí, patří varné desky, sporáky, trouby, chladničky a odsavače par, ale v široké nabídce naleznete i vinotéky, pračky, myčky a malé spotřebiče. Výběr je opravdu velký a na své si přijde každý. Amica si zakládá na kvalitě a neustálém zdokonalování a modernizování  výrobků. Spotřebiče od Amiky jsou bezpečné, stylové, technologicky vyspělé a přitom za dostupnou cenu.
 

Myčky AMICA – chytré řešení vašich problémů

V dnešní době už neplatí, že myčky patří jen do luxusních bytů a domů. Postupem času se myčky stávají regulérní součástí běžných domácností. Myčka šetří nejen váš čas, ale i peníze za vodu a energii. Používání myček je komfortní, užitečné a dokonce ekologické. Nádobí po umytí je stoprocentně čisté, lesklé a dokonale suché. Myčky lze nalézt v různých barevných provedeních a velikostních variantách, lze si vybrat z vestavných i volně stojících modelů, tak, aby se hodily do každé kuchyně. Proč právě myčky od Amiky? Pokud hledáte kvalitu, moderní design a širokou nabídku funkcí za dobrou cenu, pak jsou pro vás myčky Amica správnou volbou.



Hygienická čistota

Pro hygienicky čisté nádobí využívají myčky technologii SteamPower. Generováním páry při spuštěném programu dochází k odstranění i těch nejodolnějších nečistot a navíc se snižuje počet bakterií uvnitř myčky. Speciální UV světlo, které je součástí vybraných myček, svítí v různých fázích mycího cyklu a poškozuje strukturu patogenů, a tím efektivně dezinfikuje prostor celé myčky. Vysoce účinný antibakteriální filtr nejen eliminuje bakterie a patogeny, ale zamezuje tvorbě nepříjemného zápachu, tudíž nádobí je hygienicky čisté a připravené na další použití.
 

Praktický pomocník

Amica se neustále snaží přizpůsobovat uživatelům a tudíž myčky nabízí mnoho praktických funkcí, které práci s nádobím ještě více usnadňují. Každý model disponuje výškově nastavitelným horním košem, který můžete libovolně nastavovat a podle potřeby mýt i vysoké hrnce a velké kusy nádobí. Pro nerušený klid jsou myčky vybaveny bezkartáčovým BLDC motorem, který je zárukou tichého a efektivního průběhu mytí. 
 
Stává se vám, že zapomenete třeba hrnek, misku nebo talíř přidat k ostatnímu špinavému nádobí? Nevadí, s chytrou funkcí Add+ je možné doplňovat myčku i během již spuštěného programu. Bezpečnost používání zaručuje užitečná funkce Aquastop, která v případě poruchy zastaví přívod vody a zachrání tak vaši domácnost před případným vytopením. Abyste se již nemuseli nad myčkou ohýbat, vytvořili výrobci chytrý třetí koš na příbory, který je umístěn v horní části myčky, takže je vkládání příborů teď snazší a přehlednější. Pohodlné a dokonalejší sušení zajišťuje funkce Automatického otevírání dveří na konci programu. Dveře se částečně otevřou a tím dochází k přirozenému a rychlejšímu usušení. Nádobí je suché bez nutnosti vzít utěrku do ruky.



Úspora pro vaši peněženku

Myčky Amica disponují funkcemi, které šetří vodu a energii, a tím i váš rozpočet. Pokud potřebujete umýt méně nádobí, můžete zvolit funkci Zónové mytí, které aktivuje pouze jedno ostřikovací rameno a cílí podle vašeho výběru pouze na horní nebo na dolní koš. Když je tato funkce zapnutá, myčka používá méně elektřiny a vody. Další chytrou funkcí je OptiTime, která vám umožňuje upravit dobu trvání mycího cyklu. V případě, že potřebujete čisté nádobí, co nejdříve, můžete snížit dobu mytí až o 30 %. Pokud naopak chcete zajistit efektivnější mytí extrémně špinavému nádobí, můžete cyklus prodloužit o 10 %, 20 % nebo až 30 %. Myčky také umožňují sledovat přibližnou náročnost na energii a vodu přímo na ovládacím panelu. Díky ukazatelům EcoBar je možné z hlediska spotřeby mezi sebou porovnávat jednotlivé programy a zvolit si vždy podle svého uvážení.
 

Stále váháte?

Myčky od Amiky jsou malé i velké, v bílém i černém provedení, zkrátka vhodné pro každého. Pro malou domácnost jsou vhodné myčky široké 45 cm a pro velkou se hodí myčky široké 60 cm s kapacitou až 14 sad nádobí. Volba je na vás. Pokud stále váháte, podívejte se na stránky společnosti Amica, kde jsou všechny funkce přehledně popsány, a jednotlivé myčky si můžete prohlédnout. Značka Amica je také na Facebooku a na Instagramu (@amicacz_sk), kde můžete sledovat aktuální dění a doporučení k vybraným spotřebičům.


 
25.08.2021 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444