Hledáte inspiraci pro svůj dům a zahradu? Nesmíte chybět v březnu na výstavišti v Letňanech

Jednou z nejvýznamnějších jarních veletržních událostí v areálu PVA EXPO PRAHA bude konání pětice specializovaných veletrhů zasvěcených bydlení, designu a zahradě. Ve dnech 22. – 25. března 2012 bude totiž výstaviště v Letňanech patřit veletrhům FOR HABITAT, FOR FURNITURE, FOR OFFICE, FOR GARDEN a FOR GREENERY, které jsou určeny jak odborné, tak široké veřejnosti.

Vystavovatelé z domova i ze zahraničí na svých expozicích představí novinky pro rok 2012 a chybět nebude ani zajímavý doprovodný program.

Propojení všech pěti výstav přispívá k celkové úspěšnosti celé akce, neboť nabízí návštěvníkům ucelenou přehlídku souvisejících oborů, a to navíc v jednom termínu.

FOR HABITAT
Veletrh bydlení se bude letos v PVA EXPO PRAHA konat již po devatenácté. Svým zaměřením pokrývá všechny oblasti bydlení, a to jak stavbu a pevné části interiéru, tak také bytový textil a nově i dekorace. Právě těm bude vyčleněna speciální hala. Návštěvníci se mohou těšit jak na zavedené a tradiční firmy, jako například Wienberger a.s., Vetos s.r.o. , Bematech s.r.o., tak na velice atraktivní obor bazény a sauny, které představí firma Desjoyaux s.r.o. a mnohé další. Za renomované firmy z oblasti dekorací jmenujme Paramit s.r.o., Dakls s. r.o. nebo Brown&Jonson s.r.o.

FOR FURNITURE
Tento prestižní veletrh nábytku a bytového designu letos přichází s novinkou na podporu prezentace novinek a tématu designu – projektem Design Shaker, v rámci kterého budou mít možnost designéři a firmy splňující předem daná kritéria prezentovat své produkty ve speciální výstavní hale. FOR FURNITURE opět nabídne přehlídku designových novinek pro rok 2012. Své aktuální kolekce zde představí firmy, jako například Fratelli Onofri, StarDeco s.r.o, Artemide v zastoupení společnosti Selene spol. s r.o nebo SITUS.

FOR OFFICE
Veletrh kancelářského nábytku, vybavení obchodních a společenských prostor FOR OFFICE je zajímavou a inspirativní přehlídkou designových a technologických novinek českých i zahraničních společností zabývajících se kancelářským nábytkem. Účast na veletrhu přislíbily špičkové společnosti z oblasti designu, produkce, ale i prodeje kancelářského nábytku a vybavení, stejně jako přední architektonické ateliéry. V největší expozicí o délce 400m představí svoje výrobky firma HON a.s.

FOR GARDEN
Mezinárodní veletrh zahrad se orientuje na všechny zahradnické obory, což dokazuje i odborný doprovodný program. Návštěvníci se mohou těšit na celodenní cyklus odborných přednášek s názvem Trendy při tvorbě zahrad V, na jehož organizaci se podílí Svaz zakládání a údržby zeleně. FOR GARDEN nabízí tradičně průřez všemi zahradními obory (projekty, realizace a údržba zahrad, jejich vybavení, zahradní nábytek, technika, závlahy, osvětlení, krby, drobné stavby, dekorace a další).

FOR GREENERY
Odborný veletrh zaměřený na městskou a veřejnou zeleň, vybavení veřejných prostranství měst a obcí FOR GREENERY už podruhé rozšíří zavedený veletrh FOR GARDEN o oblast municipální sféry. Opět se bude konat konference pod názvem Kvalita veřejného prostoru aneb když se dílo podaří... Zhruba v 8-9 příspěvcích by se mělo prezentovat úspěšné naplnění investorského záměru za aktivního přispění všech složek – investorů, architektů, tvůrců a veřejnosti včetně dalších složek. Tedy opět prezentace úspěšných projektů a inspirace jimi.

V jeho rámci se návštěvníkům představí firmy nabízející služby v oblastech krajinářské tvorby, arboristiky, údržby a vybavení veřejných prostranství.

09.02.2012
  • ABF, a.s.

    Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory veletrhů v České republice. Ve své hlavní oblasti podnikání, kterou je pořádání téměř čtyř desítek veletrhů ročně, zaujímá ABF, a.s. 1. místo v Praze a 2. místo v České republice. 


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444