Jaká garážová vrata?

Život bez auta už si mnozí z nás dovedou stěží představit. A tak pokud stavíme nebo opravujeme dům, nechybí v našich plánech ani garáž. Důležitým prvkem, o němž pak budeme rozhodovat, se tak stanou i garážová vrata. Měla by splňovat estetická i praktická kritéria, mezi něž dnes patří i dálkové ovládání. K největším českým výrobcům garážových vrat patří firma TRIDO. Pod touto značkou najdete na našem trhu cenově dostupné, vzhledově variabilní produkty, které mohou splnit všechna vaše očekávání.

Obvykle rozeznáváme dva typy sekčních vrat – vrata vysouvající se pod strop garáže a vrata odsouvající se do boku podél boční zdi. TRIDO dodává oba tyto typy v mimořádné kvalitě. Protože záleží nejen na vzhledu ale i na odolnosti a trvanlivosti vrat, používá TRIDO panely se speciálním plechem s vlysem struktury dřeva – woodgrain. Toto tvarování zvyšuje tuhost  plechu a výrazně zvyšuje odolnost povrchu proti mechanickému poškození. Zvolit lze ovšem i povrch zrnitý – stucco, nebo moderní hladký.
Je zbytečné obávat se, že by automatické otvírání a zavírání mohlo být  příliš hlučné. Firma TRIDO používá stropní pohony německé firmy SOMMER, které vynikají jak mimořádnou tichostí, tak naprostou spolehlivostí. Při výpadku proudu lze v kterékoliv poloze vrata odblokovat a v jiné je zase zablokovat. Další originální výhodou je oddělená řídící jednotka. Tu můžete jednoduše osadit vedle vchodu do garáže a integrovaným tlačítkem vrata otevírat nebo zavírat. Nepřehlédnutelným detailem je elegantní čtyřkanálový dálkový ovladač v nerezovém pouzdře. Jedná se o jedinečný výsledek dlouhodobé spolupráce firmy TRIDO a SOMMER, což je  zárukou kvality, spolehlivosti a elegance. Údržba garážových vrat je prakticky minimální  – je jen dobré dbát o čistotu v prostoru vrat.  Strojní části kontroluje dodavatel nebo servisní firma v rámci záručního a pozáručního servisu.

TRIDO je jedním z největších českých výrobců garážových, průmyslových a hangárových vrat, automatických dveří a turniketů. Díky důrazu na technickou preciznost, operativnost a serióznost, je držitelem nejen certifikátu jakosti  ISO 2001 ale má i osvědčení NBÚ na stupeň důvěrný. Soulad výrobků s nejnovějšími evropskými normami potvrdil německý certifikační orgán TÜV. Prodej, montáž a servis garážových vrat značky TRIDO zajišťuje široká distribuční síť po celé České i Slovenské republice. Značná část produkce směřuje také do dalších zemí Evropy.

12.09.2006 | tz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444