HYPO stavební spořitelna vyráží do měst a městeček ČR

HYPO stavební spořitelna bude během letních dnů klientům ještě blíže. Přijede totiž přímo za nimi a nabídne jim zdarma odborné konzultace, možnost vyhrát v celostátní soutěži nebo uzavřít smlouvu o překlenovacím úvěru!

Pět promotýmů se každým dnem až do 30.6. zúčastní celkem 80ti akcí po celé republice. Budou prezentovat služby HYPO stavební spořitelny – především stavební spoření, úvěry ze stavebního spoření, překlenovací úvěry a poskytnou bezplatné konzultace každému, kdo o této formě financování bydlení uvažuje. Důraz bude kladen na jeden z nejvýhodnějších produktů na českém trhu – překlenovací úvěr Nadstandard. Jeho zajímavou výhodou je zohlednění bonity (schopnosti splácet) u mimopražských klientů. Lidé z menších měst tak mohou získat úvěr snadněji. Na atraktivnosti tomuto produktu HYPO stavební spořitelny ještě přidá dárek: 250 nejrychlejších klientů, kteří splní podmínky a uzavřou smlouvu o překlenovacím úvěru, dostanou jako dárek CCS kartu nabitou na 2 000 Kč, se kterou lze tankovat pohonné hmoty nebo kupovat zboží u čerpacích stanic po celé republice.


Akce budou navíc provázet dvě lákavé soutěže, které se může zúčastnit kdokoliv. V první z nich je pouhou odpovědí na znalostní otázku možno vyhrát poukaz v hodnotě 10 000 Kč na odběr zboží v obchodech Hypernova. Druhá je určena klientům, kteří uzavřou smlouvu o překlenovacím úvěru. Ti mohou vyhrát poukaz v hodnotě 100 000 Kč k odběru kuchyňského zboží značky KORYNA.

12.06.2007

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444