HG modrý hagesan – a koupelna zazáří čistotou

Čisticí prostředky nizozemské značky HG

Čisticí prostředky nizozemské značky HG

Při úklidu domácnosti, zejména koupelny a kuchyně, bojujeme s nánosy vodního kamene. Snahu o čistou domácnost však často neulehčí ani čisticí prostředky, které se podle reklamy tváří jako účinné. Opak je pravdou.

Na reklamní spoty bude proto lépe zapomenout a přejít na kvalitu. Tu reprezentují čisticí prostředky nizozemské značky HG. Firma s více než 40letou tradicí dodává své vysoce účinné produkty také do České republiky, a to již od roku 1999.
Čistota jako z laboratoře
Veškerý sortiment výše uvedené značky se vyvíjí v laboratořích, kde se usiluje o co největší účinnost při úklidu. Na první pohled se může zdát, že jde o výrobky za vyšší ceny, ale jedná se o velmi koncentrované přípravky, tudíž postačí minimální množství daného čističe a koupelna nebo kuchyně bude vyčištěna opravdu dokonale. Pokud jste dosud používali tzv. běžné čisticí prostředky, asi vás překvapí s jakou lehkostí lze zvládnout úklid. S trochou nadsázky lze říci, že i uklízení si lze oblíbit.
HG modrý hagesan do každé koupelny
Trápí vás vodní kamen, který zaplavil nejen stěny vašeho sprchového koutu, ale především každou baterii, sprchu a také obložení? Zbavte se jej rychle, efektivně a téměř bez práce. Se vším vám pomůže HG modrý hagesan, jež byl v laboratořích vyvinut přímo pro tyto účely a nejen to. Hravě zneškodní jak vodní kámen, tak i znečistění močí, rzí nebo měděnkou.

HG modrý hagesan smyje všechny skvrny z materiálů jako je glazura, nerez, sklo i keramika. Postačí pár kapek koncentrátu a vodní kámen je pryč. Tento přípravek je navíc šetrný ke spárám. Pokud je potřeba spáry dočistit, lze použít speciální přípravek HG čistič spár. V kombinace těchto čisticích prostředků lze dosáhnout úplného obnovení původní čistoty koupelny nebo kuchyně. 

HG pro koupelny
Kromě již zmíněných přípravků má značka HG pro čištění koupelen ještě řadu dalších produktů. Jsou to například čističe vířivých van nebo hydromasážních boxů, dále extra silný čistič toalet a přípravek na ochranu sprchových koutů. Široká rodina HG čisticích prostředků uspokojí každého, kdo chce mít čistou domácnost, a přitom nechce trávit úklidem příliš mnoho času. 
Kompletní sortiment značky HG naleznete na www.hgshop.cz.
09.10.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444